Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILOŠEVIĆ:
Povratak na članak

'Pozdravljamo odluku Vlade, ali tražimo i odgovornost ministra i premijera'

Cinično je srušiti standard građanima, a onda od njih tražiti da kupe dionice, smatra Milošević

Komentari 8

Avatar navijač
navijač
15:13 14.03.2015.

Ako laže koza - nelaže rog . Imate javno dostupne sve podatke pa provjerite to što kaže Milošević.

VL
CI
CIPS
20:31 14.03.2015.

Mislim da bi sad bilo logično da ministar zagorski napoleon potpiše ostavku.

VL
AN
ancica99
23:42 14.03.2015.

bravo gospodine Milošević! Ma samo neka i Milanović i ministri više odu s vlasti jer ovo što su napravili od države je strašno! Oni kao da se igraju vođenja države!

VL
PI
pixiee
20:49 14.03.2015.

izborna je godina pa ovi iz vlade moraju glumiti da im je do ovoga svega stalo... malo hoće malo neće, al dok su se sjetili da dolaze izbori odma neće

VL
ĆA
ćaćaća
21:27 14.03.2015.

partija narodu oduzme posao i dostojanstvo a onda im oprašta dugove da im taj isti narod da svoj glas..jednom plan 21 i nikad više..

VL
K1
kazablanka 149
14:23 14.03.2015.

Znači da rekapituliramo: 1. HDZ-ovska vlada izgradi autoceste preskupim kreditima, preplaćujući svaki kilometar, s izlazom do Dugobaba i duplo bojanim tunelima, zadužuje i naše unuke, te uhljebljuje stotine podobnih nemogućim koletivnim ugovorima i agresivnim sindikatom. 2. Dolazi sadašnja vlada, zaljučujeje da se love nema i predlažu monetizaciju. 3. Svi se dižu na stražnje noge, oporba optužuje ''Crvene koji nikada nisu htjeli ovu državu'' za rasprodaju, sindikati luduju, javnost i mediji doprinose pljuvanju krajnje senzacionalističkim člancima o rasprodaji, daju lažan argument o potencijalnoj dobiti autocesta koja to uopće nije. 3. Sindikati organiziraju skupljanje potpisa i uspijevaju, dijelom manipulirajući javnosti, skupiti dovoljan broj potpisa gdje je sasvim izvjesno da monetizacija pada na referendumu (koji košta). 4. Vlada odustaje pod tim pritiskom i nudi plan B nudeći pritom domoljubnim građanima da sami sudjeluju u financiranju. 5. Opet nije dobro. Javnost se diže na noge optužujući Vladu da su kukavice i nedosljedni. Građani odjednom, po nekim informacijama baš i nemaju namjeru ulagati u dionice. Sindikati žele i dalje referendum da nijedna Vlada ikad ne bi mogla mijenjati ništa po tom pitanju. Mediji optužuju Vladu da su izgubili medijsku bitku (a čime su i sami doprinjeli senzacionalističkim člancima (!!?). 6. Oporba je ogorčena i na ovo rješenje, opet ništa ne valja. 7. Stranka odgovorna za početak problema (vidi pod 1.), dakle HDZ, posere sve, traži odgovornost ministra i premijera, te ''želi iz kože iskočiti'', zbog političke i gospodarske štete, no bez konkretnih prijedloga, kao i obično. Odjednom, oni su pravednici i za sve je kriva ''Crvena vlada, Jugokomunjare, udbaši, najnesposobnija Vlada itd.'' Narod klima glavom i oštri olovke za prijevremene izbore gdje misle glasati za stranku opasnih namjera koja je kriva za cijelu ovu situaciju od početka. Hrvatska, moraš je voljet!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.