Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Nemoj mi zamirit"

Dolazak kruzera u Rijeku oduševio hrvatske tviteraše

kruzer u rijeci (1)
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
1/5
Autori: eč/VLM, mvi/VLM
19.04.2012.
u 12:32

"Oriana" je prvi od 33 kruzera koliko bi, kako je najavljeno, tijekom ove sezone trebalo uploviti u vode Kvarnera

"Hoće li kruzer postati worldwide trend?", "Netko ima petak 13., a mi imamo 19. travnja.", "Mislim da bi taj kruzer trebao organizirati obilazak samog sebe za Riječane.", "Riječki suvenir za goste s kruzera: Rukom oslikane gumene čizme. Hit!", "Kruzer, uniša san u te, nemoj mi zamirit...", samo su neki od twitova koji su odjeknuli hrvatskom twitosferom nakon što se jutros ispred riječke luke usidrio britanski kruzer "Oriana".

Pojavljivanje kruzera ispred riječke luke izazvalo je pravu bujicu komentara na Twitteru iako zapravo nitko ne zna što je to tako senzacionalno i zanimljivo u uplovljavanju kruzera za čije je goste nakon iskrcavanja u organizaciji grada, županije i Turističke zajednice organiziran simboličan doček.

Zbog predubokog gaza ne može prići bliže

"Oriana" je prvi kruzer koji je uplovio u vode Kvarnera, a petstotinjak gostiju autobusima je nakon iskrcavanja krenulo u razgledavanje Primorsko-goranske županije.

Zbog gaza dubokog više od osam metara Oriana je usidrena jednu nautičku milju od obale ispred riječke luke. Na kruzeru dužine 260 metara, uz 760 članova posade nalazi se 1761 putnik. Nakon jednodnevnog boravka u Rijeci, nastavljaju plovidbu prema Kotoru.

Ključne riječi

Komentara 16

OB
-obrisani-
13:38 19.04.2012.

Došli vidjet čudo od čovjeka Željka Jovanovića. Lol :::(

RE
reason
13:45 19.04.2012.

@firefox - naravno da se u Dubrovniku ne okreću za njima jer ih ima masu ko što i kažeš.. i isto tako naravno da je senzacija kad se jedan u Rijeci pojavi i da je svima interesantno - ne vidim po čemu je to slika hrvatskog turizma.. to je normalna psihologija, slika ljudskog ponašanja i mentaliteta.. kad vidiš nešto šta nije uobičajeno naravno da je interesantno, da počnu dolazit svaki dan u Ri, nitko se više ne bi okretao i bok...

Avatar pretorijanac
pretorijanac
13:03 19.04.2012.

U Dubrovniku se niti psi ne osvrću više na brojne kruzere a u Rijeci dolazak ovog JEDNOG postaje senzacija??? To je nažalost slika i prilika našeg tkzv. turizma....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije