Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osjećala je da nešto nije u redu
Povratak na članak

Doktorica primijetila dva blaga simptoma pa saznala da ima rak debelog crijeva

Išla je i na operaciju uklanjanja masa nakon što su se proširile na jajnike, maternicu, omentum, slijepo crijevo, pa čak i na područje trbuha. I dalje nije imala nikakve ozbiljne simptome osim "težine u zdjelici"

Komentari 3

MA
marinalučica
23:16 30.04.2024.

Procijepljenost protiv raka debelog crijeva trebala bi iznositi bar 95%.

VL
EZ
ezer
13:43 01.05.2024.

Umor i osjećaj težine u zdjelici samo su dva simptoma za uzbunu, nedostatak željeza u krvi je najbolji pokazatelj da nešto nije dobro jer tumori troše puno željeza za rast i razvoj. Mekša stolica, proljev ili zatvor koji nije uobičajen za vas uz neugodniji smrad, češća ili rjeđa potreba za velikom nuždom nego što je za vas uobičajeno, krv u stolici koja može izgledati crveno ili crno, često se osjećaj kao da morate obaviti nuždu čak i ako ste upravo bili na WC-u, bol u trbuhu, nadutost, mršavljenje sve su simptomi karcinoma debelog crijeva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.