Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLNICA ISTRAŽUJE SLUČAJ

Strava u Brazilu: Liječnik optužen da je prilikom poroda otkinuo bebi glavu

Brazil
Screnshoot
09.05.2023.
u 16:47

Obitelj djeteta liječnika je optužila za penjanje na ženin trbuh te za povlačenje glave djeteta tijekom poroda

Brazilski liječnik optužen je da je tijekom poroda bebu povukao za glavu te ju otkinuo nakon čega je dijete preminulo. Bebina majka Ranielly Coelho optužila je liječnika za penjanje na trbuh te za povlačenje bebine glave tijekom poroda. Sve se dogodilo 1. svibnja u Hospital das Clinicas da UFMG u predgrađu brazilskog Belo Horizontea. Porodu su prisustvovali otac djeteta te Raniellyjina majka. 

Kako prenosi Daily Mail, otac tvrdi da je djevojčica bila živa i dobro jer je prilikom rođenja treptala i micala ustima. Prema izjavama obitelji, socijalna radnica iz bolnice rekla je da će bolnica snositi sve troškove ukopa mrtvog djeteta. No, pod uvjetom da obitelj potpiše dokumente u kojima piše da je u bolnici napravljena autopsija, da je tijelo djeteta već pregledno i da neće biti poslano na daljnje analize Institutu za pravnu medicinu.

Roditelji su odbili potpisati bolničke dokumente te su podnijeli prijavu policiji dva dana nakon incidenta,a tijelo djeteta je poslano Institutu na autopsiju. Prema policijskom izvješću, obitelj je od liječnika dobila ispriku. Ranielly je odvedena u bolnicu 24. travnja kada je bila u 28. tjednu trudnoće zbog visokog krvnog tlaka. Liječnici su joj tjedan dana nakon primitka inducirali porođaj. Iz bolnice su poručili da duboko žale zbog slučaja te da će istražiti sve činjenice dok ne dođu nalaze autopsije.Tijelo djeteta trebalo je u ponedjeljak biti vraćeno roditeljima da ga sahrane.

VIDEO Snimka ukrajinskih vojnika u Bahmutu, bježe od Rusa koji su okupirali zgradu

Komentara 1

HO
homofobic
07:15 10.05.2023.

Made in China! Slabo pricvrsceni djelovi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije