Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Dokad će spektakularna uhićenja biti kulisa svake predizborne kampanje?

Iskustvo pokazuje da privođenje pred kamerama nije nužno recept za izbornu pobjedu. Baš suprotno. Ugroza su ideje sudstva neovisnog od politike i generator nepodnošljive pravne nesigurnosti, čemu treba stati u kraj, a gdje nego na biralištima

Komentari 4

ST
StariSokol
09:27 27.05.2020.

Bravo gospođo Rašović. Ovakovo pitanje nije još niti jedan novinar do sada postavio. Od 38 osumnjičenih samo se ime Ane Karamarko objavljuje.

VL
ST
starababa
07:24 27.05.2020.

Koliko lopova imamo uhićenja bi mogla biti svaki dan a ne samo za "praznike demokracije" ! Donijeli su zakon o kriminalu u pretvorbi i privatizaciji i nikome ništa ! Ukinuli su komisije za ispitivanje porijekla imovine da se može lakše i komornike krasti ......!

VL
TK
Ten-kre
07:11 27.05.2020.

Što ne uhitite Zdravka Mamića i kompanjone ili im oduzmete imovinu.

VL
Avatar CarolKO96
CarolKO96
10:17 30.05.2020.

w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​.k​i​s︆︅︆︅︆︅st​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.