Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Dokad će Kaptol bez pogovora trpjeti samovolju Vatikana prema katolicima u Hrvatskoj?

Batarelo ponavlja obrasce totalitarnih ideologija: samo je njegova istina o životu ispravna

Komentari 8

A1
Ardo 1944
19:15 09.07.2016.

Slažem se,jer Poganovlakac misli da je Hrvatska Burkina Faso.

VL
MI
Milostinja
22:44 09.07.2016.

Evo zašto ne ustanovite hrvatsku pravoslavnu crkvu - pa možete priznati Međugorje svaki dan.... A ono drugo, Švabe misle prvo na sebe. A to još Pavelić nije razumio. A Hrvati opet misle da su centar svita. A ako triba, NjemačkaNjemačka će Italji i Srbiji sve obećati, tko ih je.. za Hrvatsku

VL
DU
Deleted user
18:21 09.07.2016.

ima tu svega gospon Ivkošić, cipelarenja mnogijeh. Pa zar se ne pitate da i Vi svojim cipelarenjima pomažete da ovaj narod ne vjeruje nikome, kao što ste i Vi razočarani onomad u Ćiru sada ga u sveca promećete! A i s Tuđmanom bi bilo sve u redu da nije one sramotne 1. pretvorbe s Gucićem i sličnim torbarima, namjesto vaučerske privatizacije pa bi svi mi imali neku (financijsku) korist od lijepe naše. Ovako postade Lijepa njihova - najprije Tuđmanove i Šuškove, a onda svih drugih iz ere moćnog HDZ-a, potom Milanović i njegovi brucoši ministri, potom Karamarko...nastavite slijed!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.