Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pleternica
Povratak na članak

'Dok ulazimo u EU, ne smijemo prezreti svoje duhovno bogatstvo'

Na slavlju pored vjernika bili su saborski zastupnici Franjo Lucić i Šime Đurđević, požeško-slavonski župan Marijan Aladrović te potpredsjednik Vlade Vladimir Šeks.

Komentari 15

KA
kajinx
16:40 01.09.2011.

Tko je rekao: \'Dok ulazimo u EU, ne smijemo prezreti svoje duhovno bogatstvo\'? Baš bi htjeo znati tko koristi vjerska slavlja za propagandu ulaska u zločinačku uniju EU? Tu uniju narod ne želi.

VL
AR
ariesrevelator
10:48 01.09.2011.

Nije bila nemoćna, nego je dala svu puninu snazi naše ljudske nesavršenosti, koju sotona nastoji iskoristiti i pretvoriti nas u debile; mnogi je svećenik i vjerniok tome podlegao, pa je, zarad vlastitog straha i nesigurnosti ili đavlu se predao ili od sebe načinio duhovnog invalida s krivnjom nečinjenja !

VL
OB
-obrisani-
11:05 01.09.2011.

Koje vi duhovno bogatstvo imate ?

VL
Avatar maximus69
maximus69
14:52 01.09.2011.

Duhovno bogatstvo je \'\'najjkoncenriranije\'\' u prvom redu...Zna se, tamo di su naši političari, ali ni molitva u prvom redu nije često dovoljna za isprati grijehe ovozemaljske...

VL
OG
Oger
18:36 01.09.2011.

Po gornjim brojevima je sigurno da u zemlji imamo barem 30 tisuca fetisista. Zavidno duhovno bogatsvo.

VL
DR
drvodjelja
19:06 01.09.2011.

Kakvo je to duhovno bogatsvo,vidimo po svim političkim,ekonomskim,seksualnim,pedofilskim,financijskim spačkama koje rade svečenici.

VL
KA
karambita
21:46 01.09.2011.

Sa ulaskom u EU, obican narod ce tek na***ati...pa ***te, zasto toliko lazu i mazu o toj uniji, zaista mi nije jasno...U svim drzavama koje su u EU, obicni gradjani zive losije nego prije.......to je istina, EU je najveca prevara nakon 2 svjetskog rata.....tko ne vjeruje, uskoro ce se uvjeriti

VL
DO
dormen
22:38 01.09.2011.

Posebno ne smijemo prezreti duhovno bogatstvo koje tako uspješno promoviraju hrvatski političar:lopovluk,mito ,korupcija,nepotizam,ponosno uvlačenje u stražnjice bijelosvjetskih birokrata,patološku lažljivost,licemjerje,borbu za vlast za cijenu izdaje hrvatskih državih interesa i vlastite domovine itd.itd.itd.

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
22:48 01.09.2011.

eunija je prijevara , sve što su činili bilo je protiv naših interesa . usklađivanje sa eunijom je donijelo srozavanje standarda građana , onaj tko ne vjeruje neka pogleda račune koje su dobili zadnjih mjeseci , poskupljenje vode npr . ulaskom , poskupljuju vitalni proizvodi jer se ukida nulta stopa pdv-a za mlijeko , kruh , knjige , lijekove , medicinska pomagala itd , bit će opet kriv škegro jel\' tako? ako pogledamo njihovo političko djelovanje onda je sve što su činili bilo stavljanje jarma , od onih 20 točaka koje je morao tuđman prihvatiti da uđemo u vijeće europe , do optužbi i to lažnih protiv naših generala i uništavanje njihovih života kao i njihovih obitelji na pravdi boga , ribolovnog pojasa , podrška sloveniji vezano za ucjeno oko graničnog spora , okupacija našeg teritorija od strane eunijine članice , sprječavanje slobodne trgovine raznim smicalicama i još puno toga . novac koji je išao za socijalu morati ćemo uplaćivati za financiranje onih koji izmišljaju koliko će biti zakrivljen krastavac . na kraju ako je tako dobro u euniji zašto je bankrotiralo skoro 70 % eunije , ispuhao se balon .

VL
FR
frabrne
23:10 01.09.2011.

Guten_tag procitavsi tvoj komentar vidim da nema smisla da i ja napisem svoj jer bi se gotovo u potpunosti podudarali. Samo jedna ispravka , na medicinska pomagala nema nulte stope PDV-a to nazalost znam iz vlastitog iskustva jer sam unazad tri godine na te stvari koje su mi prijeko potrebne za neko normalno funkcioniranje poklonio preko 5 000 kn PDV-a .

VL
BI
Bisera
01:05 02.09.2011.

duhovno bogatsvo npr ----------šetači

VL
Avatar Relaksacijaa
Relaksacijaa
03:30 02.09.2011.

EU Yugoslavija Sve što će narodu ostati za život je : Duhovno Bogatstvo Ježi Ga Naje**** smo !

VL
Avatar Mirna777
Mirna777
06:09 02.09.2011.

Znakovito je da je ova farsa od propovijedi ili pro-EU političkog govora održana u svetištu Gospe od suza. To je simbol suza koje će građani RH prolijevati ako uđu u EU....ovako osiromašeni, pokradeni, nezaposleni i poharani od političkog tsunamija i bande mafijaša svih vrsta, stranih i domaćih. Prisustvo Šeksa definitivno je cijelom skupu dalo demonski ton.......jadna je ova zemlja i ovaj narod s ovakvima koji je vode u pakao.

VL
SP
spartak
14:24 02.09.2011.

Povraća mi se na te vjerske idiotarije, nošenje nekog kipića kao svetinje, sve je to ostatak kamenog dob , primitivizma i neznanja koje se prenosi s generacije na generaciju ponajviše zahvaljujući majkama koje tim glupostima pune djeci glavu i svećenićkoj kasti koja od ljudske gluposti živi

VL
OS
OscarSchindler
17:23 03.09.2011.

Kakvo duhovno bogatstvo ljudi. Pa gdje vi živite. Svi se proklamiramo kao veliki krščćani, a nitko nikome ne vjeruje jer je sam lopov već od drugog. Zato jedva čekam da uđemo u EU, možda se konačno oslobodimo tog \"duhovnog bogatstva\". Reforme i borba protiv korupcije ne bi nikada ni bile provedene da nije bilo pristupnog procesa u Europsku uniju, a Hrvatska bi (p)ostala despocija, leglo lokalnih šerifa i mafijaša različitih boja i opredjeljenja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.