Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije bio pijan

Dok se izglasavao povijesni zakon, irski zastupnik – pipkao kolegicu

Bačve na Žitnjaku
Foto: Luka Klun
1/2
17.07.2013.
u 09:26

Zakon je izglasan sa 127 glasova za i 31 glasom protiv, što znači ako ga potvrdi gornji dom, žene će moći napraviti pobačaj ako im je život ugrožen. No taj povijesni zakon zasjenio je potez zastupnika Barryja

Dok se u parlamentu u Irskoj vodila ozbiljna rasprava o legalizaciji pobačaja, neki zastupnici ipak su bili dovoljno opušteni za zezanciju i flert. Barem tako pokazuje snimka sa sjednice parlamenta koja prikazuje 44-godišnjeg političara Toma Barryja kako povlači zastupnicu Aine Collins direktno u svoje krilo i drži je tako nekoliko trenutaka, piše Daily Mail.

Povijesni zakon izglasan je sa 127 glasova za i 31 glasom protiv, što znači ako ga potvrdi Gornji dom, žene će moći napraviti pobačaj ako im je život ugrožen. No taj povijesni zakon zasjenio je potez zastupnika Barryja. Taj 44-godišnjak brzo je požalio zbog svog poteza jer je on u javnosti okarakteriziran kao sramotan i seksistički. Ispričao se kolegici i javnosti rekavši kako nema dovoljno riječi da se izrazi koliko mu je krivo zbog toga što je napravio. Barry je oženjen i otac je troje djece.

Cijeli video završio je na internetu.

>>VIDEO Jimmy Savile za vrijeme emisije pipkao djevojku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije