Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željko Poljak:
Povratak na članak

'Dok sam živ, neće biti ćirilične ploče u Vukovaru'

Pitanje ćiriličnih ploča u Vukovaru muči i Đuru Škvorca, vanjskog člana Odbora. Je li bilo načina da se, na neko vrijeme, napravi iznimka za Vukovar, upitao je Škvorc i poručio kako nitko nije protiv suživota

Komentari 7

PU
paul-umpe
17:44 10.12.2019.

koja komedija a policajci rade u Vukovaru i zive u Rumi i Sidu

VL
BA
Barbasmora
17:36 10.12.2019.

Tudjman je bia najmladji general te tvoje titove JNA... Ali dok je najveci problem cirilica a ne siromaštvo vukovardkih gradjana...smo na pravom putu da postanemo balkanska svicarska!

VL
Avatar obrezani,hassan
obrezani,hassan
20:45 10.12.2019.

ja bi vam stavio plocu sa natpisom allahu ekber

VL
BO
Bogodol
07:30 11.12.2019.

Ćirilica postoji u Vukovaru kao i svim drugim gradovima i mjestim diljem Hrvatske Države, na raznim uputstvima lijekova ili neke tehničke opreme napisane na raznim jezicima ili na slasticama ili kolačima. Ja pročitam i stručni časopis Pčelar koji je na ćirilici i ne smeta mi, ali mi smeta ćirilica koju je Milanović i Pupavac postavili na naslovne ploče u Vukovaru jer je to ćirilica sa granata VBR-a, sa metaka i bombi koje su ubijale Hrvatski Narod u Vukovaru i diljem Hrvatske Države tijekom srbo-četničke agresije. Ova Milanović-Pupavčeva ćirilica je "zapišavanje" teritorija koji četnici nisu vojno osvojili (koristom izraz četnici jer je bilo Srba u Hrvatskoj Vojsci kao i pojedinih Hrvata u četnicima) te sada vode rat koji za njih nikada nije prestao drugim potezima. Ćirilica u Vukovaru je poraz Hrvatske Države i Hrvatskog Naroda i zato nastavljači Memoranduma rade na tome podpomognuti sa biološkim Hrvatima koji nikada nisu željeli Hrvatsku Državu ili dijelom koji jesu željeli ali je ta želja izbljedila jer su im na prvom mjestu ekonomski ili neki drugi interesi.

VL
Avatar Foton
Foton
02:48 11.12.2019.

Mladi odlaze, prestizu nasi Bugari, mozda Srbija za godinu, ali glavno da nema cirilicnih ploca. Ja sam presretan. Mozda se pitate kako mogu biti tako glup, odgovor je genetika, uklapam se u hrvatski prosjek.

VL
Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
07:13 11.12.2019.

Retardi jašu dalje. Slijedi spaljivanje knjiga....Lakše i, takvima, ljepše je razbijati nego, na primjer, čitati...Bitno je zadovoljiti onaj iskonski poriv...

VL
LO
lojtra2
17:03 10.12.2019.

O čemu mi ljudi danas raspravljamo? O korištenju takozvanog JNA pisma po javnim ustanovama u Hrvatskoj?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.