Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKROMNI PREDSJEDNIK

Dok Kadirov paradira u Pradinim čizmama, svi traže tenisice koje je Zelenski nosio

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski posjetio je Buču
Foto: ABACA/ABACA
1/6
07.04.2022.
u 09:50

Zelenski se u javnosti najčešće pojavljuje u maslinastozelenoj odjeći, a posebnu pozornost privukle su njegove tenisice koje je nosio kada je obilazio Buču

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski jednostavnim je tenisicama zasjenio skupocjene dizajnerske čizme u kojima se pojavljuje čečenski vođa Ramzan Kadirov. 

Kako bi pokazao svoju moć, Kadirov nosi Pradine čizme koje su izašle u jesen 2019. godine, a stoje čak 11.000 kuna. 

Uzor mu je očito ruski predsjednik Vladimir Putin koji također voli skupocjene krpice pa tako za odlazak u prirodu bira odjeću koja stoji čak 22.000 kuna. Pozornost je privukao i nedavno kada se na stadionu tijekom proslave aneksije Krima pojavio u jakni od 90.000 kuna.

Za razliku od njih, ukrajinskom predsjedniku Volodimiru Zelenskom ne trebaju skupe stvari kako bi izazvao simpatije javnosti. U javnosti se najčešće pojavljuje u maslinasto zelenoj odjeći, a posebnu pažnju privukle su njegove tenisice koje je nosio kada je obilazio Buču. 

Foto: Saucony

 

Na nogama je imao Saucony Jazz tenisice s maskirnim uzorkom koje stoje nešto više od 600 kuna, a nakon što ih je Zelenski nosio, odmah je porasla potražnja za njima. 

VIDEO Predsjednik Zelenski posjetio Buču: "Neka svijet vidi što je Rusija učinila!"


 

Komentara 74

Avatar Kikazaru
Kikazaru
09:59 07.04.2022.

Bože moj, kako se taj rat bezočno muze! 🤨

JZ
Joža-Zg
10:28 07.04.2022.

Jel znate kakvo rublje nose, koji toalet papir koriste i tak malo sočnih detalja

Avatar majkuvam
majkuvam
12:07 07.04.2022.

Nemojte samo o tenisicama i čizmama,mogli bi malo o Pandora Papers,Panama Papers,Ukrajina,Offshore Holdings,Kolomoisky,Zelenski itd.Nekada su novinarima i takve stvari bile zanimljive.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije