Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerovatno

Dok je fotografirao obitelj, političar slučajno snimio i svog ubojicu

ubojica
AFP
04.01.2011.
u 19:00

Filipinski političar Reynaldo Dagsa fotografirao je obitelj, a ubojica se s podignutim pištoljem nesvjesno našao u kadru u pozadini slike

Filipinski političar Reynaldo Dagsa fotografirao je 31. prosinca svoju obitelj ispred kuće u Manili i na snimci se slučajno našao i njegov ubojica, kojeg je policija uhitila na  osnovi fotografije.

Dagsa je fotografirao obitelj, a ubojica se s podignutim pištoljem nesvjesno našao u kadru u pozadini slike. Obitelj ubijenog političara dala je fotografiju policiji, koja je uhitila osumnjičenog. Ubojica se vidi na fotografiji iza Dagsine kćeri, supruge i punice,  koje nisu bile svjesne njegove nazočnosti. 

– Dok je fotografirao svoju obitelj na Novu godinu, ubojica se se pojavio i Dagsa ga je snimio s uperenim pištoljem – rekao je šef lokalne policije Hude Santosh.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
23:16 04.01.2011.

ubica deluje iskusno,kao da je mnogo puta bio na gadjanju...al kako punicu nije pogodio,uvek stoka prezivi,nece ni bog tastu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije