Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Jutro je pametnije od večeri? Vučić se vraški potrudio demantirati ovu narodnu poslovicu

Pljačka usred Zagreba otkriva da su 800 000 kuna koje su Zagrepčani uplatili za preskupe režije “čuvala” dvojica zaštitara bez oružja i bez mogućnosti javljanja policiji da je pljačka u tijeku.

Komentari 19

PA
pan-am
10:33 17.12.2016.

Novine plasiraju huškanje na sve strane ,ako dođe do konflikta ne borim se za ničiju stražnjicu !!!

VL
Avatar nijeminišta
nijeminišta
09:37 17.12.2016.

"Dok hrvatski vojnici čuvaju nesretne Afganistance, blagajnu Bandićevog Holdinga ne čuva nitko" - samo totalno bolestan um može napisati ovakvu besmislicu. kakve veze ima vojska sa ovom pljačkom? pa neće valjda vojska čuvati blagajnu svake firme???

VL
Avatar Musashi
Musashi
11:29 17.12.2016.

Srbija si je koketiranjem na dvije strane dovukla Rusiju za vrat. Putin je dobro znao da Srbija radi na dva kraja, zato je došao osobno u BG po garanciju. Nedavno je bio i Lavrov da se to potvrdi i dobilii su avione, ne bi Rusija dala avione da ih kao popudbinu Srbija odnese u EU i NATO. Pozvali su se Rusi na dogovor sa Jalte i Amerika im je prepustila Srbiju kao kompenzaciju za Ukrajinu. Zato je Vučić, koji ne želi Ruse a ne može se izvući bijesno reagirao na našu blokadu jer blokada jača proruske snage u Srbiji. Valja imati još na umu da je Srbija osamdesetih prošlog stoljeća, u oči rata, za rata i prvih godina rata, sve sa zapadom dogovarala a u Rusiju trče kada su izgubili rat. I to Putin zna vrlo dobro, zato je i s toga razloga tražio čvrste garancije od Srbije i dodatno se osigurao dogovorom sa Amerikom.

VL
KH
k.h.9
10:51 17.12.2016.

VL namjerno provocira obitelji palih hrvatskih branitelja slikama njihovih d

VL
KS
krao_sam
13:29 17.12.2016.

Ala dosadni ste stim Srbima non stop oni na naslovnici.

VL
DU
Deleted user
10:27 17.12.2016.

VL zamijenio slike Dokovica sa slikama Vucica. Bravo.

VL
MM
m.muharremi
11:03 17.12.2016.

Tako je Vucicu ,i zapad je bolji od istoka , i amerika je bolje od rusije , i rad je bolji od grabezi, i za tebe je pametnije da razmislis trezveno ,hladne glave i napokon , vrjeme da pocnes implentiratiati zakon o nacionalnim manjinama u srbiji , a nije ti bila uopce pametna stvar da vracas 4 kamiona s udzbenicima namjenjeno albanskoj djeci nakon 6 mjeseci stajanja u srpskoj carini. Isto, nije ti bilo pametno kad si slusao Nikolica I Dacica,pogresio si premijeru vucicu ... ,sad ti se ukazala prilika da ispravis ono sto si propustio I sto se moze ispraviti .Uopce ti nije pametna stvar da se tuzakas po americi, pogotovo ako za to nisi imao nikakvih osnova,kao sto nemas nikakvih osnova da nakon rusenja barikada sa mosta u sjeveru Mitrovice , gradis visoke zidove u sred magistralnog puta ...ma otrezni se vec premijeru Vucicu...da da, otrezni se i pocni racionalno prosudjivati ...kao prvo ,izvini se premijeru Plenkovicu za ispad u Brukselu...,drugo , rusi taj zid na sjeveru Mitrovice..onda cemo se uvjeriti da je " jutro pametnije od veceri "

VL
Avatar milidobrović
milidobrović
11:21 17.12.2016.

ako ste sinoć previše popili, a možda i povraćali - gledajte što duže vučićevu sliku . to u slučaju da nemate rasol (protiv mamurluka)

VL
ŠA
šantal
13:57 17.12.2016.

Kad je ovaj čudnovati kljunaš napravio ovakve čube,jel kad i naša Severina ili kasnije??

VL
Avatar Germanicus I
Germanicus I
10:55 17.12.2016.

Orlando....hihihihihihi..mnogo je lep ..vidi se daje Srbin!Skoro lep kao ja!!!!hihihihihihi

VL
ML
mladenov
10:43 17.12.2016.

ima li što netočnog što je Vučić rekel...

VL
DA
David1
10:47 17.12.2016.

Kako se bojite tog Vucica boze sacuvaj

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.