Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETNJA TRGOVAČKIM CENTRIMA

Dojave o bombama stigle s ruske domene, autor se nazvao Stegosaur: 'Ja sam rođendanski ubojica'

Zagreb:  Dojava o bombi u Arena centru
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/13
12.06.2022.
u 13:16

Eksplozivne naprave nisu pronađene pa su neki centri već otvorili i ponovno normalno rade

Policijska uprava zagrebačka u jutarnjim je satima u kratkom razdoblju zaprimila više dojava o mogućoj postavljenoj eksplozivnoj napravi u nekoliko trgovačkih centara na području grada Zagreba i okolice.

- Na mjesto događaja odmah su upućeni policijski službenici kako bi poduzeli mjere i radnje s ciljem zaštite sigurnosti građana - naveli su iz Policijske uprave zagrebačke. Trgovački centri City Centar One East, Family Mall, Garden Mall, Arena centar i Designer Outlet Croatia zbog toga su evakuirani

VIDEO Zagreb: Dojava o bombi u Arena centru

Eksplozivne naprave nisu pronađene pa su neki centri već otvorili i ponovno normalno rade. 

Kako piše RTL, dojave o bombama stigle su ujutro poslije šest sati s ruske domene, a autor se predstavio kao Stegosaur, četveronožni dinosaur. 

- Eksploziv u trgovačkom centru. Ja sam rođendanski ubojica. Rođen da ubije. Svi ćete osjetiti moju mržnju eksplozija. Svi ćete umrti - stajalo je u e-mail poruci. 

RTL neslužbeno doznaje da je poruka stigla i još nekim trgovačkim centrima koji su pozvali policiju te napravili provjeru prije samog otvaranja centra.

Komentara 42

ZA
zagabria8
14:28 12.06.2022.

Možda predsjednik ima neki savjet

GE
gemist
16:26 12.06.2022.

Danas svaki bolesnik,ne mora biti terorist,nema pametnijeg posla,kupi SIM karticu na bonove,a ne možeš joj naći porijeklo i čija je po pozivu,nazove nekog bomba je i policija mora po protokolu reagirati,sa psima i svojim službama za to,čisto uznemiravanje građana jer u 99,99% nije istina,ali eto nekom je do toga došlo da stvori nemir,a dali je planski ili iz čiste zaje... e ne znam

MA
Marvin
19:15 12.06.2022.

Petarstjena -HR, treba samo tvoje komentare citati pa da se ljudi uvjere koliki talenat je u tebi sto se tice pisanja laźi kao i u tvom citavom narodu .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije