Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maksim Poletajev:
Povratak na članak

Dogovaramo izvoz naših proizvoda na rusko tržište i šire

U ovom trenutku ne mogu reći da će Sberbank udjele prodati u idućih 12 mjeseci. Prije prodaje moramo urediti tvrtku kako bi postigla najbolju cijenu i uvjete za prodaju

Komentari 11

RI
riise
10:44 24.07.2019.

Čini se da su neka poboljšanja napravljena u poslovanju tvrtke! Podsjetimo se kada je Moody's skinuo kreditni rejting Agrokora i pokrenuo lavinu "bijega kapitala"iz firme...oni su naveli da je dug prema dobiti iz poslovanja bio skoro 7x...i imao tendenciju daljnjeg rasta...danas je to negdje malo preko 6x i s tendencijom daljnjeg pada...Nadamo se da će u tome uspjeti!

VL
EL
Eloi77
13:09 24.07.2019.

Jel ovo Trifon Ivanov?

VL
Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
10:00 24.07.2019.

Ne zanima njih trgovina i poljoprivreda , Rusi ciljaju na nešto mnogo važnije a to je energetski sektor u HR i BiH. U tom pravcu su se već duže vremena okrenuli dobro uhodanoj HNS ekipi koja to vodi već dugii niz godina u Hrvatskoj a u zadnje vrijeme su im priključili i Čovića u BiH.

VL
MA
maltez
10:21 24.07.2019.

Konzum i a najskuplju i najnekvalitetniju ponudu. Malo, malo pa par kuna gore. Idem samo po najnužnije kada drugi super marketi ne rade.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.