Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pregled
Povratak na članak

Što se događalo u zdravstvu u 2015.? Varga odustao od novih zakona, liječnici otišli u inozemstvo, marihuana...

Ministarstvo zdravlja u 2015. pokrenulo je više programa za smanjenje listi čekanja, koje su bile gorući problema i izvor nezadovoljstva pacijenata

Komentari 7

HR
hromcan
15:10 25.12.2015.

SDP I Varga su bili na vlasti toliko da unište čim više u ovom slućaju ZDRASTVO zbogom Milanoviću dao Bog da se nikad više ne vtatiš.....

VL
R0
R00kie
14:55 25.12.2015.

zdravstvo su privatizirali muljatori u tom sustavu...javno je samo na papiru jer da bilo sto zelite brzo i dobro morate podmazat doktore

VL
BJ
Bjelovar112
14:43 25.12.2015.

Pa skoro se ništa nije promijenilo liječnici i dalje imaju Privatne ambulante a u Bolnicama rade kao šefovi odjela .

VL
LI
Livi
22:31 25.12.2015.

Ma nemoguce! Zar nije "Hrvatska raste" uvela reda u svim sektorima zivota. Kako samo mogu ti lijecnici napustati jednu zemlju u kojoj je "sve bolje" otkako je "Hrvatska raste" na celu drzave, a pogotovo sto bi jos cetiri godine htjela voditi takvu politiku "smanjivanja nezaposlenosti"!!!

VL
BJ
Bjelovar112
15:48 25.12.2015.

Ne morate u Bolnicama podmazivati muljatore nego one koji rade u privatnoj praksi i bolnici . Recimo u Bjelovaru kod Fizijatra čekate po 3-4 mjeseca ali ista Fizijatrica će Vas primit kod privatnika i onda platite ali onda po nalaz dolazite u Bjelovarsku bolnicu . Šefica Psihijatrije ima privatnu ambulantu u Virovitici ,Daruvaru,G.Polju i zaprima pacijente na odjel ali tada im se rade CT i ,Magneti itd pretrage koje nemaju veze sa Psihijatrijom . I gdje je Vargina Inspekcija ?

VL
TA
tajgan
16:36 25.12.2015.

Hrvatska tone, po direktivi partije. Za dlaku su dobili i drugi mandat. na prevaru dakako.......

VL
Avatar comparator
comparator
16:24 25.12.2015.

Prije možda više od pet godina u Novoj bolnici doktor mi je rekao da valjda gore ne može na što sam mu odgovorio da može . Liječnici kao osobe od struke ne razumiju ekonomiju i nije ni potrebno opterećivati ihh tim posebnim brigama ali ono što se događa kod nas traje desetljećima i nema pomaka . Tu temu treba trezveno staviti na raspravu bez uzbuđivanja i posebno treba uzeti uobzir one faktore kojima bilo kakve reforme nisu u prilog jer gube zaradu. Tu mislim na farmaceutsku industriju koja je u spregi s sustavom .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.