Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVILA SE GORICA

Dodik ponavljao prvi razred srednje škole, njegova kćer objasnila zbog čega

Sarajevo: Sastanak Milorada Dodika i Charlesa Michela
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/2
20.09.2022.
u 12:14

U javnosti se pojavila informacija da je svojevremeno Milorad Dodik pao na godinu u prvom razredu srednje škole. O tome je govorio i Nebojša Vukanović prije nekoliko dana. Dodik je pohađao Poljoprivrednu školu u Banjoj Luci, a navodno ga je na godinu srušio profesor Srpskohrvatskog jezika - rekla je danas ranije kandidatkinja za predsjednicu RS-a Jelena Trivić

Član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik ponavljao je prvi razred srednje škole, a tu je informaciju danas potvrdila njegova kći Gorica. 

- Ova kampanja postaje sve zanimljivija. U javnosti se pojavila informacija da je svojevremeno Milorad Dodik pao na godinu u prvom razredu srednje škole. O tome je govorio i Nebojša Vukanović prije nekoliko dana. Dodik je pohađao Poljoprivrednu školu u Banjoj Luci, a navodno ga je na godinu srušio profesor Srpskohrvatskog jezika - rekla je danas ranije kandidatkinja za predsjednicu RS-a Jelena Trivić, piše Klix.ba. 

- Ipak, čudi me to da je on pao na godinu iz predmeta Srpskohrvatski jezik. To iz razloga što je Dodik odličan poznavalac hrvatskog jezika. Moguće da je imao problem sa riječima i pravopisom koje danas čine srpski jezik. Ovdje se nameće i pitanje kako je uopće Dodik sa završenom trogodišnjom srednjom školom mogao upisati fakultet. Kako smo proteklih dana vidjeli da se on bavi krivotvorenjem dokumenata, to me ne bi začudilo da je on prilikom upisa na fakultet krivotvorio diplomu srednje škole - dodala je Trivić. 

Oglasila se potom i Gorica Dodik, kći Milorada Dodika koja je objasnila zašto je njezin otac ponavljao razred. 

- Milorad Dodik je odrastao na selu, radio i učio istovremeno, a kako je te godine bilo jako puno posla na imanju on nije uspio redovno da ide u školu i ponavljao je razred. Milorad Dodik je upisao fakultet političkih znanosti u Beogradu tako što je polagao prijemni i završio ga u roku - napisala je Gorica na Twitteru.

Komentara 7

DU
Deleted user
12:42 20.09.2022.

S obzirom na vokabular kojim se koristi, čudi me da je i završio srednju.....

PR
pravednik2
15:07 20.09.2022.

Krivotvorio diplomu? Ne bi Mile to nikada napravio. Koju li je ukradenu crkvenu sliku ovaj put poklonio Putleru?

CO
Consultant
21:57 21.09.2022.

Bill Gates je jedva završio srednju školu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije