Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjednik RS
Povratak na članak

Dodik optužuje bošnjačke stranke da planiraju 150.000 migranata smjestiti u BiH

Ovo je namjerna akcija političkog Sarajeva zajedno sa sigurnosnom službom koju vodi SDA da se u BiH prije izbora uvuče, kako su oni planirali 150.000 migranata", rekao je Dodik u subotu na konferenciji za novinare.

Komentari 16

ZA
Zapadnjak
22:39 23.06.2018.

sve vise pocinjem simpatizirati sa srpskom stvari u bih, odnosno protiv bakirovog dzihada, a nista ne priblizava zemlje i ljude kao zajednicki neprijatelj, steta sto su vlasti i u srbiji i u republici srpskoj pune cetnickih fanaticnih nacionalista koji ne znaju razlikovati stvarne neprijatelje od izmisljenih imaginarnih "ustasa", valjda ne mogu protiv tog svog "ceo svet se urotio protiv srba" mentaliteta...

VL
MA
majmudin
02:24 24.06.2018.

da..tocno je. i u Hrvatsku 150.000...kaze poremecena baba merkel...bilo na DW..kaze babetina da ce migranti spasiti Hrvatsku..

VL
KE
kelab
03:15 24.06.2018.

Dodik i Ibrahim-vitez... su u pravu.

VL
Avatar rubinet
rubinet
21:56 23.06.2018.

150 tisuća imigranata u Bosnu treba smjestiti u Banja Luku

VL
PV
prcko.vitamincic
06:49 25.06.2018.

A si ti to sebi umislio Dodik, da možeš vršiti genocid nad Bošnjacima i Hrvatima i onda živjeti u ilegalnoj tako stvorenoj tako zvanoj republici srpskoj još sto godina? E pa neće da može. Znaš one riječi Bože pravde, e pa upravo Bog će vas kazniti i bolje bi ti bilo da sam ukineš tu svoju zločinačku republiku jer ćeš dovesti srpski narod u nestanak kao na Kosovu.

VL
NA
namrgođen
09:04 24.06.2018.

Dodo ima muda!! Samostalno misli !! Nesluži nikome a druži se sa Putinom!!

VL
DI
Diosiario
14:59 24.06.2018.

Čovjek je samo rekao istinu, i zapravo, uvijek kad govori o muslimanima čovjek govori samo istinu. Dodik kad napada Hrvate onda mora lagati i izmišljati,, dok mu to za muslimane nije potrebno, dovoljno mu je samo govoriti istinu.

VL
JA
jajahs
01:21 24.06.2018.

potencijalno dobar bizMis cca50/€/dan/migrant

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
00:18 24.06.2018.

Jednom u sto godina bi se slozio sa njegovom izjavom ,(ne sa njim zato sto on zna sve, a narodu prodaje muda od labuda) njemu nista osobno nije ponudeno od vladara.Prvo ,ni Bakir ne voli gologuze Arape, pa ih jee ocistio iz Sarajeva, a onim bogatim ljubi stope.No mene vise brine bezobrazluk EU koji bi od BiH I ostalog djela Zapadnog Balkana napravili deponiju. U prosli utorak sam se prvi put sreo sa ovim izbjeglicama u BiH.Dovezao sam hrane I pica Ali sam isto dozivio veliko razocarenje .Medu Njima postoji nekih 30% kojim treba na neki nacin pomoci.Onih 70% su porezena vojska "vas zapadnjaka" koji pripadate NATO paktu.Vi ste ih naoruzavali, cak I hrvatska vlada je slala oruzje mudzahedinima koji su rusili sekularne vlade. 99,9 posto Bosanaca I Hercegovaca I bar 99% Bosnjaka ne zele da oni ostanu u BiH.Zasto bi zapad pomagao radikalni islam? Zato sto kad covjeku oduzmes knjigu iz znavnenosti I uvalis mu kuran u ruke mozes lako pljackati njegive resurse, to postaje sporedna stvar za njih. Mozete vi prditi sto vam volja ,Ali oni ce se doseliti svojim gazdama.Priroda je najmocnija ,sve. Ide u krug.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.