Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Dodik izveo dosad najveći udar na jedinstvo BiH

Političar koji već godinama prijeti secesijom sada se odlučio za ustavnu secesiju, što je ozbiljan izazov i za EU, koji je zadužen za brigu o stabilnosti BiH

Komentari 7

EL
elcroata283
05:57 29.06.2023.

Najveci udar na jedinstvo BiH su izvrsili muslimani jos prije 20 god. kad su preglasavanjem izabrali Komsica u predsjednistvo. Ovo su samo posljedice onoga sto muslimani rade vec vise od 20 godina u pokusajima da stvore unitarnu islamsku drzavu.

VL
Avatar Heisenberg
Heisenberg
23:46 28.06.2023.

Dodik polako gricka dio po dio suvereniteta BiH. Kad ameri dignu ruke od svega ode Bosna u p.m. Nadam se da će i hrvati biti spremni. Od toga nakaznog bastarda nikada neće biti suvisla država.

VL
ZI
ziva___istina
07:34 29.06.2023.

Nije kriv Dodik nego muslimani koji i Srbe i Hrvate tjeraju iz BiH.

VL
EZ
ezer
17:05 02.07.2023.

Dodik ostao sam pa najavio referendum: "Idem do kraja, nemam drugog izbora!"

VL
SD
sunčan dan
07:54 29.06.2023.

dodiku bi trebalo jasno reći-nastavite li u tom pravcu, uvest će vam se iste sankcije kao rusiji, čak i gore: nema prolaska kroz teritorij susjednih zemalja, vize za sve, nema preleta zrakoplova, nema uvoza niti izvoza preko susjednih zemalja...pa hajde da vas vidimo kako će vam biti u vašem getu??

VL
LE
Levanto
06:54 29.06.2023.

To je nadoknada za Kosovo. USA igra prljavo kao u većini slučajeva. Drže Kosovare na uzdi, Dodig rastače BiH, Vučko vuče konce. Prljavo i upozoravajuće za Hr. Trebali smo otkazati nosaču aviona dolazak u Split. Shvaćam da smo jadni, alii da rade protiv Hr , a rade, onda im treba dati do znanja da nismo debili. Amerima biti prijatelj je teže nego neprijatelj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.