Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaš glas
Povratak na članak

Dodatak za topli obrok u zamjenu za onaj za doktorat

Tajnik Hrvatske udruge bolničkih liječnika poručuje kako je neprihvatljivo da o materijalnim pravima liječnika odlučuju nezdravstveni radnici u sustavu zdravstva

Komentari 2

Avatar Natakote
Natakote
12:54 22.10.2014.

"Sumnjičav" nisi u pravu ! Kao pacijenti sve smo bliže stanju u legendarnom "Alanu Fordu -ako imaš love možeš se i liječiti. Što se tiče pravila da "svi imamo jednake želuce" tu si u pravu ,treba to mijenjati, pa nene treba čistačici lova za jastoga ,mogla bi se zadaviti njegovim oklopom za razliku od doktora koji to zna fino "papati",za nju je dobra i hrenovka.

VL
DU
Deleted user
12:07 22.10.2014.

Socijalizam u zdravstvu je i dalje na djelu. Tu i dalje vrijedi pravilo da "svi imamo jednake želuce". To je bila demagogija onih prije komunjara, a nastavlja se s ovim sadašnjim

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.