Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
27.02.2023. u 06:36

Usprkos dobrim namjerama i želji da pravosuđe učini boljim, pravednijim i neovisnijim, istup predsjednika Vrhovnog suda, Radovana Dobronića, može se s pravom smatrati pritiskom na sve suce u državi

Komentara 4

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
07:10 27.02.2023.

Našim sucima je sve "pritisak" makar on dolazio iz sustava. Iz razloga što nije bilo "pritiska" zato smo tu gdje jesmo. Suci koji odrade jedan predmet godišnje, mešetare sa zemljištem, promoviraju sinkopu... sve je to prolazilo, valjda je krajnje vrijeme da se to promijeni.

BU
Budni
06:58 27.02.2023.

Prema pravednoj presudi!

UD
Udbaš
08:17 27.02.2023.

Dobre namjere? Čovjek se satire da pronađe rupe u zakonima kroz koje bi provukao kompromitirane odluke nižih sudskih instanci. I to ne samo u Hrvatskoj nego i u državama za koje ne zna gdje su i kako se zovu. Čovjek očito preskromnih intelektualnih kapaciteta, što ga djelomično moralno abolira, pokazuje da pravosuđe služi određenim centrima moći i samoodržanju sustava, a ne hrvatskim građanima koji ga plaćaju. Pravda i istina su u tom mentalnom sklopu ionako pitanje perspektive, a ne apsolutne vrijednosti. Novost je prezir koji pokazuju ovoliko bijednom razinom argumentacije.. Ili zbilja misle da smo toliko blesavi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije