Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretan epilog

Dobitnica s Raba: Podigla jackpot od gotovo 6 i pol milijuna kuna i otišla rano spavati jer mora na posao

Hrvatska lutrija
Foto: Hrvatska lutrija
1/3
10.08.2022.
u 09:51

''Radila sam i zaboravila da sam uplatila, a kad su moji doznali da je osvojen milijunski dobitak na Rabu, pitali su me jesam li odigrala Eurojackpot'', priča kroz smijeh sretna dobitnica.

Priča s ''otoka sreće'' dobila je, a kakav nego sretan epilog. Dobitnik o kojem danima bruji otok Rab i ostatak Hrvatske zapravo je dobitnica koja je u utorak stigla u poslovnicu Hrvatske lutrije kako bi podigla svoj dobitak.  

''Nije dobitnik, nego dobitnica'', kaže gospođa koja je krajem srpnja osvojila 5+1 na Eurojackpotu vrijedan 6,348.992,49 kn, a svoj identitet iz razumljivih razloga želi zadržati u tajnosti.

Kako kažu iz Hrvatske lutrije, riječ je o skromnoj, marljivoj i radišnoj igračici koju ovaj milijunski dobitak neće nimalo promijeniti. ''Ma ništa se značajno neće dogoditi'', rekla je i dodala kako je ''za dobitak doznala tek kasno navečer''.

''Radila sam i zaboravila da sam uplatila, a kad su moji doznali da je osvojen milijunski dobitak na Rabu, pitali su me jesam li odigrala Eurojackpot'', priča kroz smijeh sretna dobitnica. 

''Tek tada sam vidjela da su u pitanju moji brojevi, a kad sam shvatila da je to – to, otišla sam spavati jer sam sljedeći dan morala na posao. Ostala sam pribrana i hladnije glave nego ostatak moje obitelji koji je doista strepio oko mjesta gdje čuvati listić'', izjavila je kroz smijeh dobitnica dodajući kako je do trenutka isplate bilo raznih prijedloga gdje staviti potvrdu.

Ova Rabljanka igra već dugi niz godina, a osim Eurojackpota, odigra Loto 7 ili Loto 6. ''Ja to radim iz čiste zabave, odigram za koju kunicu tek toliko da sam u igri.'' ''Zamislite… stalno sam nekako mislila da su mi brojevi na listiću bez veze, nekako glupi i da ih treba promijeniti. Čak sam u jednom trenutku pomislila da odigram još jedan listić, no odustala sam i rekla – kakvi su, takvi su. A kad ono… najbolji su'', nasmijala se rapska dobitnica koja i inače nema neke ''svoje'' brojeve i bira ih bez posebnog značenja. Ovako je potvrdila da je Rab dobio još jednu potvrdu epiteta otoka sreće.

Na blagajnu Hrvatske lutrije stigla je uz pratnju obitelji s kojom će podijeliti svoj dobitak. Nešto planira uložiti, a nastavit će raditi i živjeti kao i do sada. ''Uplatila sam za novo kolo jer ću se nastaviti igrati, a to poručujem i ostalim igračima – igrajte se, zabavljajte, ali i nadajte“, zaključila je. 

Video: OPG Novak - ekološko povrćarstvo

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar raco
raco
10:15 10.08.2022.

pa da baš bruji cijela RH teško. Pa nije to toliki dobitak.

ČI
Čigra
14:53 25.08.2022.

Gospođo take maney and run

OL
olujasviholuja2
14:21 10.08.2022.

Nije mogla podići 6,5 mil., već 4 550000, jer je morala platiti 30 % poreza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije