Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAO ZABRANU PRIBLIŽAVANJA

Ubio ju je 'jer ga je opsovala'!? Ivanu Kralju 18 godina zatvora za ubojstvo supruge

Ivan Kralj  u alkoholnom deliriju ubio je Anitu Novoselac
Foto: Facebook/Privatan album
1/2
05.12.2018.
u 14:29

Priveden je i poslije pritvoren, a branio se objašnjavajući da ju je ubio jer ga je opsovala!?

Ivan Kralj (36) na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno je osuđen na 18 godina zatvora zbog ubojstva Anite Novoselec (39).

Prema optužnici, Kralj je 20. svibnja oko 6 sati u podrumskom stanu kuće u Gajnicama usmrtio svoju izvanbračnu suprugu Anitu Novoselac. Došao joj je u kuću iako je u to vrijeme imao zaštitnu mjeru, odnosno bilo mu je zabranjeno da joj se približava na udaljenost manju od 100 metara na cijelom teritoriju Hrvatske.

Bilo mu je zabranjeno i da je uznemirava, a zbog ranijeg nasilja bio je i udaljen iz stana u kojem su prije toga zajedno živjeli. Nakon što je došao u stan, prvo se verbalno sukobio s nesretnom ženom prema kojoj je i ranije bio nasilan. A nakon toga uzeo je kuhinjski nož te joj zadao više ubodnih rana.

Ubadao ju je po leđima, dojkama te rukama. Od zadobivenih ozljeda Anita Novoselec na mjestu je preminula, a Kralj je nazvao policiju, rekao što je učinio te pričekao njihov dolazak. Priveden je i poslije pritvoren, a branio se objašnjavajući da ju je ubio jer ga je opsovala!? Tijekom suđenja priznao je djelo.

Ključne riječi

Komentara 12

IR
irenajordan95
14:44 05.12.2018.

Koliko vrijedi ljudski zivot u Republici Hrvatskoj?!18 godina,a uz #dobro ponasanje#u reštu eto ga za par godinica vani....

10
100Mama
15:02 05.12.2018.

strasno

GR
gragakarlovac
15:07 05.12.2018.

Jeli ovaj iz pakistana?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije