Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan D
Povratak na članak

Do sada 212 kafića prijavilo da žele dozvole za pušenje

Kada 9. travnja završi šestomjesečno prijelazno razdoblje, to neće biti i kraj prilagodbe pa će se prava slika stvoriti tek na jesen ili zimu.

Komentari 4

BO
borc
18:10 05.04.2010.

Pušilo se ili ne,mnogi ce ugostitelji ove godune popušiti!

VL
BO
bonsai
20:45 05.04.2010.

jedva čekam , razjasnimo jednu stvar , kao prvo kafići ne moraju propasti niti će propasti zbog zakona , kafići če propasti zbog pušača koji prkose i koji nisu u stanju popiti kavu pivo ili sok bez da zapale cigaretuu . zato jedinu odgovornost za propadanje kafića i radnih mjesta snose pušači , pustimo priče država ovo država ono , porezi na cigaretama , subvencije za duhan , ostavimo se priča za mali djecu. budite fer prema vlasnicima kafića i zaposlenima u njima , odite u kafić ,popite nešto i nemojte stalno kukati kako su drugi krivi ,nas nepušače nitko nikada nije pitao dali nam smeta dim u kafiću ,restoranu ili disco clubu .

VL
Avatar punkufer
punkufer
10:51 06.04.2010.

Ova država je toliko slaba da joj birtaši određuju koje zakone će se provoditi, a koje ne. I za nula promila i za pušenje. Jer, kao, važno je da imamo toliko britija i kafića... Sramota.

VL
PI
Pita
18:22 06.04.2010.

Samo u banditskim drzavama poput Hrvatske se zakon mjenja kad se skupi dosta mita(u ovom slucaju tzv. ugostitelji) Zar je stvarno moguce da zakon jedne ozbiljne drzave nemoze opstati zbog mita? U UK zakon je na znazi vec 4 godine i NIGDJE nisam vidio da je neko pokusao zapaliti u pubu !!! Samo zakljucite zasto!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.