Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠNICA MANDATA

Do pobjede na izborima ne može se samo dizanjem moralne panike na svaku aferu

storyeditor/2023-09-25/PXL_230723_101749173.jpg
26.09.2023.
u 14:05

Koktel bujanja nezadovoljstva životnim uvjetima i koruptivnih afera oba je puta bio presudan za skidanje HDZ-a s vlasti. Plenković se pobrinuo da se slična eksplozivna smjesa ne zamiješa ponovno

Komentara 11

MI
miliša
14:54 26.09.2023.

Pogledajte samo tu gestikulaciju kažiprstom, puno priče (bolje rečeno vike), histeriziranja, prijetnji... o dužini studiranja da ne govorim - to bi se reklo poput pčele koja puno zuji, a malo meda daje.

DU
Deleted user
14:49 26.09.2023.

oporbi ili opoziciji da bolje razuminu nisu problem moralne prodike o tzv. aferama danasnjih duznosnika...na snimci je puno njih koji su moralno upitni ...ali njihov je problem anacinalnost antikatolicanstvo zalaganje za ubijanje nerođene djece tzv.nob titoizam ...a krvozedni su za vlascu ....bumo vidli

EJ
ejStef
14:58 26.09.2023.

Opet malo gospođe iz Možemo na naslovnici... Oporba ide na ideologiju i moral, jer ako se gledaju brojke, tu nema puno argumenata. U ovom mandatu su stvarno plaće najviše rasle, napokon smo imali jednu vladu gdje je rastao i rejting, gdje se čak i smanjivao relativan dug bez obzira na sve, a stvarno treba i objektivno reći da je ova vlada imala veće krize nego ijedna do sada od rata... S druge strane, niti jedna stranka ne upire prstom u najveći problem, koji je detektiran i od svih financijskih institucija, a to su javne strukture (u zadnje vrijeme i demografija). Javne strukture su osnovni problem zašto ne možemo rasti brže i zašto se struktura gospodarstva tako polako mijenja. U mandatu ove vlade, javne strukture su "ojačale" u smislu crpljenja novaca iz proračuna i količine ljudi, no kvaliteta usluge koju dobiju građani je pala. To vrijedi i za paradržavne strukture... A u vrhu smo npr. po broju učitelja po učeniku, po broju sudaca po građaninu, po broju birokrata po stanovniku, čak i po broju zaposlenih u cestama po km ceste. To je po meni glavni krimen ove, ali i prethodnih vlada, ne vidim da itko ima želje to mijenjati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije