Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INVESTICIJA

Do kraja godine nova cesta do Južnog bloka

cesta
Dragutin Šantoši
13.09.2010.
u 15:52

Za gradnju spojne ceste i ulica u stambenom naselju Južni blok grad osigurao 4,7 milijuna kuna

Unatoč kiši radnici virovitičke građevinske tvrtke Brana danas su nastavili zemljane radove na gradnji nove, 800 metara duge pristupne ceste koja će vrlo prometnu Ulicu Ljudevita Gaja spojiti s novim gradskim naseljem Južni blok u Virovitici koje je s pet novih stambenih višekatnica postalo najgušće naseljen dio grada.

Gradonačelnik Ivica Kirin tvrdi da će gradnja ove prometnice i nekoliko uličnih cesta stajati 4,7 milijuna kuna i kako će ta prometnica biti dio buduće južne gradske obilaznice u blizinu koje će, planira se, biti premješten i virovitički autobusni kolodvor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije