Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europski parlament
Povratak na članak

Do 2030. u EU će se bacati 50 posto manje hrane

Prema Eurobarometru, manje od pola građana EU razumije značenje „upotrijebiti do“ i „najbolje upotrijebiti do“. Čim istekne datum hranu odmah bacaju

Komentari 3

ME
Menjik
14:41 11.04.2017.

Nije problem u ljudima nego u velikim trgovackim lancima, koji na tone kruha i ostale hranu dnevno bacaju.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:25 13.04.2017.

ovu europljani su manje obrazovani od afrikanaca! oni ne razumiju što znači rok trajanja hrane, robe općenito?! ee pa, nešto ne valja sa školovanjem. otkako su batine nestale iz škola, a pojavila se dječja prava bez obaveza, i fama da da se djeca moraju igrati sve dok su djeca, a ne mukotrpno učiti, tj. učiti se mora uz igru, jer je učenje igra, nema rezultata, opća debilana. ako vam smeta bacanje hrane, promijenite zakone. neka firme tu robu pred istekom roka trajanja daruju siromašnima, i otpišu su poreznu osnovicu, umanje je. država profitira, jer ne treba izdvajati za socijalu, firmama lakše jer nemaju dodatne troškove radi zbrinjavanja ostataka hrane, koju ne smiju vratiti u lanac. sirotinja profitira. jedini su na gubitku proizvođači hrane, jer će im ta hrana biti konkurencija. cijenom, ne kvalitetom, u tome su isti.

VL
AA
aabbcc
18:44 13.04.2017.

Do 2030.... nece se ni bacati, jer sirotinja ce sve pojesi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.