Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
likvidacija pukanića
Povratak na članak

Đurović: Zašto bih ubio za novac kad sam pošten i bogat čovjek?!

Slobodan Đurović istaknuo je da njega gnusno tereti jedan maloumnik te kako je tužiteljstvo optužnicu temeljilo na lažnim iskazima krunskog svjedoka T. Marjanovića.

Komentari 4

MA
Marko123
11:57 22.09.2010.

Sigurno mu namještaju zato jer je Srbin!

VL
MM
Mladen Miletić
12:14 22.09.2010.

Đurović: Novinari su plaćenici USKOK-a koji mi podmeće, kako god da je a moguče je kao istina kada te brača posade na klupu i daju ti zakonsko pravo da nemoraš govoriti istinu. Pravo na LAŽ kao optuženi. Onda možeš govoritii i braniti se kako želiš pametni znaju da lažeš bilo šta da kažeš. Pa presuditi i osuditi možeš svakoga koji god sjedne na tu klupicu; dakako sa generalima je oprez tu se mora vrhušha da posluša. Kao što je do sada viđeno bezbroj puta ! Mnogi mali naivni ljudi koji nisu bili pred sudom misle vjeruju da se na sudu ustanovi istina i potom se sudi da bi se postigla pravda ! Odavno je jasno bilo i objašnjeno da naš zakon nepozna riječ pravićnost - pravda poštenje ili sl. gluposti .. Naš sud pozna ZAKON - zakon balkana i po tome sudi što mu je naređeno i ispisano putem narodnjačkih novina gdje je bilo objavljeno.... Sud ne funkcionira po EU kriterijima... Ngo je ono staro zadržano \"zna se\". rekla kazala ne dokazala !

VL
DI
dimitrijet
19:10 22.09.2010.

Posten i bogat a kriminalac mu duguje 15000 Eura?!

VL
MP
mparac3
23:19 22.09.2010.

Djurovic nema razloga da laze sud i istrazitelje, dok ih lazni svjedok ima i na pretek.... Mudre glave bi trebale prvo razluciti dali je Pukaniceva likvidacija zlocin - ili borba protiv zlocina. O kriminalnim djelatnostima glasnogovornika mafije i medijskog reketara Pukanica - nigdje niti slova.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.