Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fizički obračun

Djevojka Gorana Bare podivljala kad je on htio prekinuti vezu?

bare
Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell
1/8
13.04.2010.
u 10:53

Koliko se jučer moglo doznati, ona je tada izgubila kontrolu, s leđa ga zgrabila za vrat i počela daviti. Tada ju je Bare potiljkom nekoliko puta udario u glavu.

Okorjeli roker Goran Bare (45), samo nekoliko sati nakon što je u ponedjeljak napustio zagrebački Županijski sud, ponovno je imao susret s policijom, ali ovoga puta nije u pitanju bila njegova ovisnost o drogama nego fizički obračun s djevojkom Željkom Matković (32). U 19 sati par se posvadio i potukao, a zatim je Ž. Matković policiji prijavila kako ju je Bare udario šakom u glavu.

Razbijena gitara

Sukob je, neslužbeno doznajemo, započela Ž. Matković u trenutku kada joj je Bare rekao da želi prekinuti vezu i odseliti se iz njihova unajmljenog stana. Koliko se jučer moglo doznati, ona je tada izgubila kontrolu, s leđa ga zgrabila za vrat i počela daviti. Tada ju je Bare potiljkom nekoliko puta udario u glavu. Priča o Barinoj selidbi iz njihova stana, čini se, svaki put izazove svađu, a Bare redovito, kako kažu njegovi znanci, završi s ogrebotinama i modricama.

>>Bare: U sudnici su se smijali što me gnjave za takvu sitnicu

Turbulentna veza s čestim prekidima kulminirala je u ponedjeljak kada je Bare objavio da odlazi u novi stan, a Ž. Matković u jednom mu je trenutku navodno htjela i razbiti gitaru. Kako je sukob tekao nije sasvim jasno, ali, doznajemo, Barina odvjetnica zatražila je da pjevača pregledaju liječnici jer sumnja u napuknuće rebra.

Ne tuče žene

Za sada, koliko je poznato, ima modrice i podljeve. Njegovi poznanici iznenađeni su ovim događajem jer, kažu, Goran nikada nije bio sklon nasilju i ne tuče žene.
Veza između rokera i bivše novinarke počela je početkom kolovoza, a upoznali su se u KB “Sestre milosrdnice”, gdje su oboje bili na liječenju od ovisnosti.
Doznajemo da Bare nije bio pod utjecajem alkohola, Ž. Matković zbog ozljeda nije bilo moguće testirati.

Ni jedno od njih pak nije testirano na droge jer to nije običaj u prekršajnim slučajevima. Bare je nakon ispitivanja u policiji odveden na Prekršajni sud, gdje je dočekao suca, a Ž. Matković će nakon puštanja iz bolnice također biti prekršajno obrađena zbog nasilja u obitelji.

– Koncert u Boogaloou nećemo odgađati. Organiziran je u sklopu turneje u povodu 30 godina Barina rada.

Komentara 123

OB
-obrisani-
11:56 13.04.2010.

bare je legenda bio drogiran ili ne!!

OB
-obrisani-
12:02 13.04.2010.

zene vole muskarce koji ih s vremena na vrijeme natamburaju,a bare sa svojih 55 kg-a i nije bas neki jack

OB
-obrisani-
11:01 13.04.2010.

PRAVDA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije