Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobrog je stanja

Djevojčica koja se otrovala ugljičnim monoksidom puštena iz osječke bolnice

KBC Osijek gdje je nakon nesreće prevezen ministar Banožić
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
22.02.2024.
u 15:05

Djevojčica od nepune tri godine primljena je u Kliniku za pedijatriju zbog akutne intoksikacije ugljičnim monoksidom

Djevojčica koja je u srijedu navečer zaprimljena u osječki Klinički bolnički centar (KBC) zbog sumnje u trovanje ugljičnim monoksidom puštena je kući u dobrom općem stanju, izvijestilo je u četvrtak Ravnateljstvo osječkog KBC-a.

Policija je prethodno izvijestila kako su policijski službenici Operativnog dežurstva 1. osječke policijske postaje sinoć, nešto prije devet sati, obaviješteni iz osječkog KBC-a da su zaprimili dijete u pratnji majke. a sumnjaju na trovanje ugljičnim monoksidom prilikom kupanja u kupaonici.

Djevojčica od nepune tri godine primljena je u Kliniku za pedijatriju zbog akutne intoksikacije ugljičnim monoksidom. Nakon obrade i kraće opservacije otpuštena je kući dobrog općeg stanja i urednog statusa, priopćili su iz Ravnateljstva osječkog KBC-a. Iz policije su izvijestili da se provode izvidi kako bi se utvrdile okolnosti navedenog događaja.

VIDEO Vozačicu ZET-a napala skupina žena: 'Govorile su psovke koje nikad nisam čula, jedna mi je pljunula u lice'

 

Komentara 1

ST
sttipe
16:25 22.02.2024.

Premijeru, uvedeno je 2 milijarde, suludih zakona, a plinski bojleri nisu obuhvaćeni??? Problem je montirati ga vani, pa cijevima dovest toplu vodu u kuću??? Paščad i plinske bojlere ne želite riješiti, a svako malo je neko iskidan ili umra od monoksida!!! Ako si nepismen, javi se, napisat ćemo ti zakon, volonterski, samo ga dodaj nekom da ga pročita u saboru, i podigni ruke "mehaničkih lutaka" u saboru, zvanih saborski zastupnici hdz-a, pod stranačkom stegom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije