Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVILA OD PONEDJELJKA
Povratak na članak

Djelatnici koji nemaju covid potvrdu i ne žele se testirati, neće dobiti dnevnicu

Komentari 53

DU
Deleted user
21:52 03.10.2021.

zašto se cijepljeni ne testiraju na ulazu u zdravstvene ustanove kada se isto mogu zaraziti i biti nositelj zaraze?Zašto osobe koje su prebolile covid i imaju antitijela, a nisu se cijepili ne mogu dobit covid potvrdu? da li nas od covida štiti potvrda ili antitijela?

VL
Avatar abakus
abakus
22:28 03.10.2021.

Strašno... Ovi su ravnatelji obrazovani ljudi, dapače: liječnici. Unatoč tome svjesno čine diskriminaciju i ucjenjuju svoje kolege te ih prisiljavaju da prihvate nešto što ovi ne žele prihvatiti. Ovo je zločin i kažnjivo je po zakonu koji još uvijek vrijedi. Nadam se da će se skupiti dovoljno liječnika koji će te ravnatelje tužiti i strpati u zatvor na dulje vrijeme.

VL
AA
aabbcc
21:13 03.10.2021.

Koja komedija!: Eta sad doktori moraju imati potvrdu i dokazivati bolesnim pacijentima da nisu oni doktori bolesni! : ) : )

VL
Avatar Mega_London
Mega_London
21:02 03.10.2021.

Necijepljeni medicinski djelatnici i socijalni radnici - ako sada pristanete na ovo plaćeno testiranje, napravili ste prvi korak ka uvođenju neplaćenog testiranja, a bog zna što poslije slijedi.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
20:28 03.10.2021.

Dnevnica? Ako ravnatelj tako kaže onda valjda je.

VL
DU
Deleted user
20:37 03.10.2021.

21. stoljeće a njima je samo nasilje na pameti. da je situacija neka obrnuta i da je djelatnik tražio od ravnatelja i ministra da se cijepe npr. protiv gripe - za koliko bi dobio otkaz. ministar sigurno ne bi ostao bez dnevnice. da ne oslabi od premalo hrane i otvori imunitet za koronu.

VL
JS
Ja_sam_onaj_koji_jesam.
23:31 03.10.2021.

Nema te dnevnice koja će me natjerati, a i uostalom i sud će mi ju vratiti kad tad. Kvalitetno vrijeme sa obitelji stize. Misliš na sebe, ostani zdrav, ne cijepi se.

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
23:48 03.10.2021.

da je hico imao pametnije savjetnike i umjesto žute zvijezde uveo covid potvrde nikad fašizam ne bi bio osuđen... a holokaust ne bi postojao

VL
Avatar Trava
Trava
22:55 03.10.2021.

Uskoro ce izbori,jako je izgledno da ce hdz proci kao i Merkelica samo zbog prisilnog “dobrovoljnog”cijepljena. To zbilja ne razumijem ako je dobrovoljno nek se cjepi tko hoce a tko nece ne mora. A ne da ljude silis da se “dobrovoljno”cijepe tako ako im nesto bude od cjepiva ne mozes da ih tuzis jer eto bilo je dobrovoljno. Samo cekam kada ce poceti masovne tuzbe jer doslovno ne dopustaju ljudima da rade iako cijepljenje nije obavezno. A kada bi stavili da je obavezno nitko se ne bi mogao ni buniti ali bi mogli traziti odstetu od drzave ako im nesto bude od cijepljenja. Ali kada pogledamo situaciju u Izraelu nekako im ne vjerujem jer to su ipak politicari koji samo gledaju svoju guzicu.

VL
PI
Pitagora
21:35 03.10.2021.

S pacijenti će otići kući bez pregleda. Jer kao što je poznato jedna osoba ne može istovremeno sjediti na dva mjesta tako i jedan zdravstveni radnik ne može liječiti dvoje pacijenata istovremeno ili u bolnicama ima ljudi koji ne rade ništa pa mogu uskočiti na mjesto netestiranog.

VL
Ivan_Žižak
13:30 04.10.2021.

Naravno da će im se ukinuti dnevnice. Pa nisu one "doktorke" da im se ukidaju plave kuverte. Jel' tako?

VL
BT
BTW
13:25 04.10.2021.

Evo vijesti-župan Boban cijepljen Astrazenecom druga doza 6.mj.-pozitivan na coronu, blagi simptomi. Želim mu brz oporavak i nek se svakako cijepi isto učinkovitom 3.dozom

VL
LI
Lisac
23:25 03.10.2021.

Zlocin je siriti zarazne bolesti i biti dio struke!! Naravno da je ucjena treba ih sve otpustit. Slogan: Imas znanje budi primjer kako kazu nasi studenti medicine, pametni , mladi, obrazovani ljudi!!

VL
Ivan_Žižak
13:27 04.10.2021.

Sigurno da MORAJU! Ja sam za to da se ta obveza proširi na sve koji nikad nisu oboljeli ni od čega niti će oboljeti. I tu treba strogo i redovno. Te umišljene sestre i tako i tako su dosad radile za plaće koje su doduše premalene i radne obveze su im prevelike. I onda? Jednostavno treba ići na nummer-sicher. Jel' tako, drugovi? Uostalom slobodarska Kuba je svijetli primer ostatku zatucanog svijeta, uključujući i sve te tamo šveđane, britance i štatijaznam. Jeste li vi u redakciji svi pelcovani? he, he

VL
IM
Immanuell
23:08 03.10.2021.

Medicinski radnici na svim razinama odgovornosti moraju biti cijepljeni. Nije normalno vrijeme, pandemija je i dalje oko nas i oni koji liječe ljude logično ne mogu biti bolesni zbog svoje površnosti ili prenositelji zbog nekakvih bizarnih uvjerenja. Istu stvar trebaa provesti i u prosvjeti, također na svim razinama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.