Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teške optužbe
Povratak na članak

'Djelatnici Crvenog križa nisu smjeli spašavati zametene dok nije došao Vučić'

Novinarka agencije Tanjug napisala je kako je akcija spašavanja zametenih u snijegu kod Feketića bila "puno strašnija i sramnija nego što smo mislili"

Komentari 6

DP
Dule Pacov
20:53 06.02.2014.

selacina, spasava u lakovanim cipelama, bez rukavicai kape, ma pravi kurjak sa manjace, fuj.

VL
SI
sibke
16:36 06.02.2014.

aaaaaaaaxxaxaxaxaxa

VL
Avatar Kapetan Magelan
Kapetan Magelan
21:29 06.02.2014.

Zar se niko nije zapitao "koliko je ta novinarka dobila novca za tako nešto da izjavi"?! Shvatite da je predizborna kampanja i da su suparničke stranke, a u tome prednjači demokratska stranka - žuti rak korupcije, jada, i bede, spremne svašta da urade, samo da bi pre izbora rivalima što više štete naneli!!!.

VL
GE
generalsaosnovnom
16:23 07.02.2014.

Ovo će malo da ga spusti na zemlju jer se previše razgoropadio misli da ako je zavladao svim medijima isto tako može da sve novinare drži na lancu, sam je rekao da će ovi izbori biti najprljaviji do sada e pa šta je tražio to će i da dobije!

VL
Avatar shimano
shimano
17:59 07.02.2014.

vucicu sramoto srbije

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.