Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Monstrum

Djed silovao unuku (11) nakon što joj zaprijetio ubojstvom

silovanje
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
03.12.2013.
u 14:56

Djed je u istrazi sve porekao i pitao kako to da je sada 24-godišnja djevojka čekala 13 godina da ga prijavi

Prvo joj je naredio da se skine gola. Zaprijetio je da će, ako to ne učini, ubiti i nju i članove njene obitelji, kao što je ubio baku. U strahu za svoj i život bližnjih učinila je ono što je djed tražio. Polegao ju je na pod i silovao dok je vikala. Tako je u optužnici podignutoj protiv 70-godišnjaka iz Slavonije opisano zlodjelo koje je 2000. godine izvršio nad vlastitom unukom (11), piše Glas Slavonije.

Djed je u istrazi sve porekao i pitao kako to da je sada 24-godišnja djevojka čekala 13 godina da ga prijavi. Odvjetništvo je procijenilo da se njegova obrana ne može prihvatiti, te da postoji osnovana sumnja da je počinio kaznena djela za koja ga se tereti, što proizlazi iz iskaza unuke, te psihijatrijsko-psihologijskog vještačenja.

Tereti ga se za kazneno djelo spolnog zlostavljanja djeteta i kazneno djelo protiv braka, obitelji i djece - rodoskvrnuće.

>>Muškarac iz okolice Ludbrega seksualno zlostavljao djevojčicu
 

Komentara 1

DU
Deleted user
15:33 03.12.2013.

bice i ovaj glaso "ZA", ahahaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije