Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVI DAROVI

Djed Mraz obradovao braću Marka i Antonija

14.01.2009.
u 16:53

Super, najviše volim gledati crtiće! Imam ih jako puno, ali ovaj koji sam sada dobio najbolji mi je – kazao je trogodišnji Antonio Žiška iz Kneževca, naselja čaglinske općine, kojem su novinari Večernjega lista predali tri DVD-a s božićnim crtićima.

Naime, Antonio i Marko, njegov godinu dana mlađi brat, poslali su Večernjakovu Djedu Mrazu pismo u kojemu su zaželjeli upravo božićne crtiće. Budući da oni još ne znaju pisati, uime braće pismo je napisala njihova mama, Mirjana.

Vremenske neprilike, velika udaljenost njihova doma, ali i nenadano velik broj pisama, spriječili su prezaposlenog Djeda Mraza da ove godine na vrijeme stigne k svakom mališanu kako bi mu ispunio želju.

No, Antonio i Marko se zbog toga nisu nimalo ljutili, nego su odmah odlučili pogledati nove crtiće koji su popunili njihovu bogatu kolekciju. I mama Mirjana nam je potvrdila da njezina djeca najviše uživaju u gledanju crtanih filmova.

– Antonio se voli igrati i traktorima i prikolicama, ali i voziti se na pravom, tatinu traktoru, kojim često odlazi u polje. Mlađi obožava životinje. Kako ih imamo puno dvorište, od mačaka i psa do kokoši, ovaca i krava, stalno trči za njima – rekla je Mirjana, koja se doista iznenadila kada su dopremljeni darovi Djeda Mraza. Očekivala je, kaže, da će dobiti koji slatkiš, ali ne i ono što su zaželjeli.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije