Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN NASILNIK

Djecu i ženu tukao, tjerao da prosjače, zlostavljao ih psihički, fizički, seksualno...

Ilustracija zlostavljanja žene
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
06.06.2023.
u 08:31

Tužiteljstvo navodi da je 34-godišnjak to činio iako je bio svjestan da takvim postupanjem svoju suprugu dovodi u ponižavajući položaj

Za povredu djetetovih prava, nasilje u obitelji, silovanje, trgovinu ljudima... optužen je 34-godišnjak, a optužnicu je protiv njega podiglo ŽDO Rijeka. Tereti ga se da je od početka 2005. do 18. veljače 2019. na području Zagreba, navedena djela počinio na štetu svoje supruge.

VEZANI ČLANAK:

Tužiteljstvo navodi da je 34-godišnjak to činio iako je bio svjestan da takvim postupanjem svoju suprugu dovodi u ponižavajući položaj. Učestalo ju je vrijeđao i zlostavljao i to u nazočnosti djece. Zlostavljao ju je i psihički i fizički, pa je ona s djecom napustila dom.  Osim toga djecu i ženu je prisiljavao da prosjače i tako pribavljaju novac za život.

Tužiteljstvo je u optužnici tražilo da se 34-godišnjaku odredi istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

VIDEO Vlasnik iskopao psu grob i planirao ga ubiti "Bio je sladak kada je bio mali, sada više nije"

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije