Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strateški projekt ministra varge
Povratak na članak

Dječja bolnica seli se u zgradu Medikola

Stoljetna zgrada u kojoj se sada liječe djeca trebala bi biti prodana za 11 milijuna eura

Komentari 7

K2
kritičar_2
12:29 03.01.2015.

Lopovi zagrebački! Izgradite novu dječju bolnicu na Plitvicama.Zašto se sav novac troši u Zagrebu?

VL
Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
18:54 02.01.2015.

Hm, forsira se medikol... Firma koja je dužna 40 milijuna poreza i kojoj na ime pregleda na ct uređajima država svake godine daje ubjedljivo najviše novca-48 milijuna kuna. Pri tome medikol uopće nije vlasnik ct uređaja, jer su u leasingu, a banke, koje su financijeri nisu mjesecima dobile rate za lesing. Također, naravno, isti je završio u predstečajnoj nagodbi (čitaj-linićevci mu namjeravali oprostiti ovih 40 milijuna duga, i milijune malih vjerovnika) a dakle sad bi im država htjela dati još parsto milijuna kuna za zgradu? Hajd, vidjet ćemo. Možda se orebije dug oa se zgrada dobije ( moš mislit). Uglavnom, novinari, dajte malo sami istražujte, ne prepisujte samo diktate od vlade.

VL
AN
antonelić
19:15 03.01.2015.

bravo siniša v. (min.zdr.r.hr.)... nakon uspješne mutnjare što si dosad umiješao, otvara ti se šansa za lijepu proviziju sa medikolom... ta ekipa funkcionira samo sa državnim strukturama putem provizija i korupcije... dokazano...!

VL
NV
novo vriijeme
20:19 02.01.2015.

Dječija bolnica u centru je neodrživa, stara, tijesna i bez parkinga , nova je neophodna, sada treba vidjeti koji je plan, koliko košta nova, kakva je prometna povezanost jevnim priijevozom, da li će kao one sramote na Rebru graditi garažužu za parking sa plaćanjem ili kao u svim humanom državama imati veliki parking besplatan jer iskreno pacijenti ostanu na pregledu po 3-6 sati i pitanje je da li svi imaju 40 kuna još za parking.

VL
NV
novo vriijeme
20:12 02.01.2015.

Eto doživjeli smo da se po prvi puta da zna i cijena zgrade koja se prodaje, ipak se kreće.

VL
PO
Pomeja
18:56 02.01.2015.

Naravno, iz centra grada djecju bolnicu preseliti u vukojebinu, a na njezino mjesto dovesti stakleni ured strane banke ili robni centar.Fuj. Daj bog da sto prije dodju ti izbori, dok ovi nisu sve unistili.

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
21:31 02.01.2015.

...a miki u remetinec...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.