Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stravičan zločin

Dječaku oči iskopala strina pa se ubila?!

guo bin
Reuters/PIXSELL
04.09.2013.
u 10:26

Dječakova strina ubila se skočivši u bunar 30. kolovoza, šest dana nakon zločina

Pokojna strina dječaka kojemu su prošlog mjeseca u Kini iskopane oči osumnjičena je za taj zločin koji je šokirao svijet, potvrdila je jučer policija. Zhang Huiying počinila je samoubojstvo šest dana nakon zločina, prenosi Xinhua.

Dječaku Guu Binu (6) oči su iskopane 24. kolovoza u sjevernoj provinciji Shanxi. Nepoznata ženska osoba u plavo obojene kose namamila ga je na polje gdje mu je iskopala oči. Dječakova strina ubila se 30. kolovoza skočivši u bunar.

Dječakova krv pronađena je na strininoj odjeći nakon DNK-testova, izvijestila je policija, na temelju čega je strina identificirana kao osumnjičenica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije