Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blizu škole

Dječak razbio bocu, djevojčicu teško ozlijedila krhotina stakla

Hitna pomoć
12.06.2012.
u 11:10

Splitska policija nakon gotovo mjesec dana izvijestila o stradavanju u Stobreču

Splitska policija nakon gotovo mjesec dana izvijestila je u svom priopćenju o teškom stradavanju 12-godišnje djevojčice. Nju je, naime, 18. svibnja nedaleko od dvorišta Osnovne škole u Stobreču pogodila krhotina stakla boce koju je razbio njezin vršnjak. 

Incident se dogodio za velikog odmora kada je jedan 12-godišnjak razbio staklenu bocu o zid. Krhotina je djevojčicu pogodila u oko. 

Učenici je pružena pomoć, odnosno, operirana je i tek kad je policija dobila svu medicinsku dokumentaciju, izvijestila je o događaju i javnost i Općinsko državno odvjetništvu u Splitu. 

Čak i kada bi se ustvrdilo da je za stradavanje djevojčice kriv maloljetnik, odnosno 12-godišnjak, on zbog svoje dobi ne bi kazneno odgovarao, piše Slobodna Dalmacija.

Komentara 2

TO
Toni50
11:41 12.06.2012.

???

MI
miki9763
14:13 12.06.2012.

Pod hitno saznati čiji je klinac sin i sve bu puno jasnije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije