Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločin iz mržnje

Dječak optužen jer je čokoladnim mlijekom po crkvi crtao svastike

svastika
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
27.06.2014.
u 16:57

Danas je 15-godišnjak optužen za incident na crkvi, a navodno je kriv i za nacrtane svastike koje su u siječnju osvanule na školi u istom gradu.

Dječak (15) iz Švedske optužen je danas jer je s čokoladnim mlijekom crtao svastike na crkvenom zidu, piše Local.

Dječak je u travnju nacističke simbole mlijekom nacrtao preko cijelog crkvenog zida u švedskom Hortlaxu.  Njegovu "umjetnost" otkrili su šokirani djelatnici crkve kada su tog jutra došli na posao.

Danas je 15-godišnjak optužen za incident na crkvi, a navodno je kriv i za nacrtane svastike koje su u siječnju osvanule na školi u istom gradu. Optužen je za vandalizam, ali i zločin iz mržnje.

>>Svinjske glave upućene na tri židovske adrese u Rimu

>>Napravili šablonu i korzo iscrtali kukastim križevima

Komentara 3

PA
partizancina
15:57 23.08.2014.

hmmmm.....doseljenik sam iz Hrvatske i zivim u Svedskoj od 1968 (46 godina) moglo bi se o ovoj temi pisati sila novinskih stranica o frustracijama svedskog covjeka ...to je jedan radisan korektan i dobar narod kojeg su politicari izludili. situacij sej se najbolje oslikaje u napredovanju jedne politicke stranke koja se zove demokrati svedske kojih danas ima preko 15% a napreduju nevjerojatnom brzinom (veliki dio starih doseljenika su simpatizeri te stranke) specijalno se socijal demokratska partija njih boji sluzbeno je sedamdeset krvnickih islamista otislo do ISILa klati iz mrznje krscane jezide i stale minoritete u iraku i siriji (ti islamski nacisticki krvnici su odgojeni i nahranjeni u svedskoj od svedana) hoce li ih takozvano svedsko pravosude optuziti kada se vrate tu u svedsku natrag za klanje iz mrznje pitamo se mnogi u svedskoj ...a da znate u svedskoj puno kuha gori raste siri se ...do puknuca

Avatar vh1
vh1
19:10 27.06.2014.

Hitno ga odvesti psihijatru.

DO
dostatoga
20:21 27.06.2014.

mozda drugi puta pogodi, treba vjezbati....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije