Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Šesto čulo'

Dječak (4) predvidio da će mu majka pobaciti i roditi blizance

Foto: Daily Mail video screenshot
1/2
27.02.2014.
u 22:55

Majka dječaka tvrdi kako je njezin sin predvidio da će ona pobaciti te kasnije roditi blizance

Četverogodišnji Elijah Howell posjeduje nevjerojatne moći nalik onima glavnog lika popularnog filma 'Šesto čulo'. Da Elijah nije običan dječak, njegovi roditelji, Greg i Heather shvatili su kad je imao tek deset mjeseci  te je počeo govoriti punim rečenicama i razgovarati s mrtvim djedom i bakom. Kasnije su njegove moći potvrdili i brojni stručnjaci za nadnaravne pojave.

Heather tvrdi kako je Elijah predvidio njezin pobačaj te kako će kasnije roditi blizance.

 - Bio je to jezovit osjećaj, ali ne na negativan način. Dok sam bila trudna, Elijah mi je rekao: Mama, tvoje dijete će biti s Bogom. Rekla sam mu da ne priča takve stvari, a nakon nekoliko dana imala sam pobačaj. Tada me pogladio po glavi i rekao da će sve biti u redu. Nakon nekoliko dana ponovno je rekao da se ne brinem te da ću roditi dječake blizance što se i dogodilo, priča majka.

>> Slavni 'savijač žlica' zapravo je bio špijun CIA-e i kontrolirao Ruse

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije