Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezgoda kod benkovca

Dječak (12) zračnom puškom ranio 6-godišnju sestru

Zračna puška, zračnica
Foto: Thinkstock
03.02.2014.
u 13:15

Pogodio je metalna vrata u dvorištu, a streljivo se odbilo u glavu njegove sestre.

U Donjim Lepurima kod Benkovca 12-godišnjak je streljivom iz zračne puške u vlasništvu svog 33-godišnjeg strica pogodio u glavu svoju 6-godišnju sestricu. Djevojčica je nasreću samo lakše ozlijeđena.

Sve se dogodilo u nedjelju oko 16 sati kada je 12-godišnjak iz zračne puške u dvorištu navodno pogodio metalna vrata, a streljivo se odbilo u glavu njegove sestre.

- U tijeku je kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je puškom neovlašteno rukovalo 12-godišnje dijete. Stoga se zasad sumnja u prekršaj zbog kršenja Zakona o oružju - ističu u zadarskoj policiji.

U Lepurima su nam članovi obitelji dječaka i djevojčice rekli da je curica dobro, a o okolnostima događaja nisu htjeli razgovarati.

>>Maloljetnik ispalio rafal u sobi dok je prijateljima pokazivao pušku

>>Još se ne zna niti čija je bila puška koja je usmrtila djevojčicu (8)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije