Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kobni školski projekt

Dječaci pokušali napraviti raketu pa uzrokovali eksploziju!

Seattle,ekspolzija
CNN Screenshot
17.02.2014.
u 16:44

U pokušaju testiranja raketne tehnologije, dvojica dječaci su gorivo koje je trebalo služiti za pogon zapalili u kaminu

Dvojica dječaka ozlijeđena su te su hospitalizirana u bolnici u Seattleu nakon što se u nedjelju u njihovoj kući dogodila snažna eksplozija. Nju je, javlja CNN,  proizveo rad na školskom projektu iz znanosti.

U pokušaju testiranja raketne tehnologije, dječaci su gorivo koje je trebalo služiti za pogon zapalili u kaminu. Eksplozija je bila toliko snažna da su popucali svi prozori na kući, a krhotine namještaja završile u dvorištu.

Policija je priopćila da su dječaci rođaci te da je tijekom očevida u dnevnom boravku pronašla pirotehnička sredstva domaće proizvodnje.

>>Dobio je poštom: Umirovljenog odvjetnika raznijela bomba

Komentara 1

A2
Alien 222
17:13 17.02.2014.

Povjerovao bi' sve al' kad vidjeh da javlja CNN -onda je to suplja prica !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije