Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONAVLJANJE ZLOČINA

Djeca tri puta provalila u istu kuću, treći put u krađi ih je spriječio vlasnik

Prelog
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
28.08.2019.
u 10:55

Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Dvoje djece provalilo je jučer oko 10 sati u obiteljsku kuću u međimurskom selu Palinovcu. Baš kad su započela s pretraživanjem spavaće sobe, zatekao ih je 63-godišnji vlasnik kuće i zadržao do dolaska policije.

Uz prisustvo roditelja privedena su u Policijsku postaju Prelog. Naknadno je utvrđeno je da su još u dva navrata, 12. i 26. kolovoza, ista ta djeca provalila u istu tu kuću iz koje su ukrala novac i bankovne kartice. Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

- Zbog sumnje da su počinila kazneno djelo teške krađe u pokušaju te dva dovršena kaznena djela teške krađe, nadležnom državnom odvjetništvu za mladež dostavit će se posebno izvješće - kažu u PU međimurskoj.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
11:02 28.08.2019.

Cija djeca ....??.? romska ????

DU
Deleted user
11:32 28.08.2019.

Ma dajte već jednom pišite istinu koja su to djeca!!!

OK
okolo
11:41 28.08.2019.

uhapsiti vlasnika..nema druge

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije