Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad iz Virovitice

Đakić traži ostavku Vlade: Ova politika vodi državu u propast!

Josip Đakić
Boris Ščitar/PIXSELL
21.10.2013.
u 12:35

- Svi projekti su stavljeni van snage, a država se bavi jedino onim što bismo mogli nazvati nekadašnjim 'čišćenjem tavana' - rekao je Đakić.

VIROVITICA – Vodstvo HDZ-a Virovitičko-podravske županije zatražilo je na konferenciji za novinare u ponedjeljak ostavku Vlade zbog loših gospodarskih rezultata, pozivajući se na državni deficit, manjak investicija, ulagača i klimu koja, ističu, podsjeća na najgore komunističke godine.

– Ova politika vodi državu u propast. Čak 13 milijardi državnog deficita nije zapamćeno u svih ovih 23 godine naše države, gospodarstvo je uništeno, nema nikave prihodovne strane, ne potiče se izvoz i uništava se malo i srednje poduzetništvo momentalnim blokadama svih onih koji imaju dvije tisuće i više kuna duga. Promašena fiskalna politika Linića i države jasno govori pred kakvom se katastrofom nalazimo. Svi projekti su stavljeni van snage, a država se bavi jedino onim što bismo mogli nazvati nekadašnjim \'čišćenjem tavana\'. Na ovoj konferenciji prozivamo sve mjerodavne, one koji ne znaju raditi, neka se maknu sa svojih pozicija jer ne mogu voditi državu u dužničko ropstvo i rasprodavati državnu imovinu kako bi namirili ono što su upropastili. Bolje je da napuste kormilo države jer ovakvi koji donose samo katastrofe koje se tiču financijskog, gospodarskog i sveg drugog života ne zaslužuju biti na čelu države – istakno je Josip Đakić, saborski zastupnik i predsjednik županijske organizacije stranke u Virovitici.

Najavio je da će inicijativu za ostavkom ministra Slavka Linića i cijele Vlade uskoro zatražiti i na državnom nivou.

>>\'Postavljanje ploča s dvojezičnim natpisom samo će produbiti jaz\'

>>Josip Đakić: Vlada ne mari za ruralna područja i male seljake

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije