Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umag

Divljali po kolodvoru i napali policiju

policija
ilustracija
16.12.2014.
u 13:58

Pokušali su udariti policijske službenike, koji su ih u tome spriječili i mladića prisilno svladali

Umaška je policija, zbog drskog ponašanja, prekršajno prijavila 32-godišnjakinju i 21-godišnjaka. Njih su dvoje 15. prosinca oko 5.30 sati, na autobusnom kolodvoru u Umagu, pod vidnim utjecajem alkohola, vrijeđali i vikali na 37-godišnju djelatnicu na blagajni i uništavali inventar na kolodvoru. I nakon dolaska policije nastavili su divljati.

Pokušali su udariti policijske službenike, koji su ih u tome spriječili i mladića prisilno svladali. Mladić i jedna policijska službenica lakše su ozlijeđeni zbog čega im je pružena liječnička pomoć, dok je 32-godišnjakinja smještena u odgovarajuću  ustanovu.

>> Razbojnici se predstavili kao dostavljači pizze pa upali u stan

>> Porezao se motornom pilom i iskrvario

Ključne riječi

Komentara 1

XN
xnet0822
16:52 16.12.2014.

Ž. M. , da te vidimo kako ćeš se ti ponašati kad te Policija konačno privede u Vrapče sa lisicama na rukama ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije