Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA NA A1
Povratak na članak

Okršaj na autocesti: Auto i kombi jedan drugog pokušali izgurati s ceste

Vozač osobnog automobila i vozač kombija kao da su se pokušali izgurati s kolnika, a cijeli proces inaćenja srećom nije rezultirao nesrećom.

Komentari 4

DU
Deleted user
11:04 27.08.2019.

Kombi se ležerno vozio u lijevoj traci, čini mi se. A osobno vozilo je bilo prisiljeni onda ga prestizati s desna, što mu očito nije bilo drago, pa je to "objasnio" na osebujan način. Pouka: ne vozi se u lijevoj traci iz čista mira, jer će se već netko naći tko će te educirati da to nije u redu. Ujedno, voziti u lijevoj traci iz čista mira je zakonom zabranjeno. Svejedno, osobni automobil je nepotrebno"educirao", mislim da je kombi brzo shvatio.

VL
AN
Antidominium
11:45 27.08.2019.

U Austriji postoji u zakonu mogućnost prijave prekršaja i od strane očevidaca koji su obični građani, ne policajci. Zašto to kod nas nema?

VL
AV
avim
11:38 27.08.2019.

Što će policija poduzeti da ih nađu i dobrano kazne za ponašanje na cesti?

VL
Avatar Asterix
Asterix
13:41 27.08.2019.

Meni ovo izgleda da se kombi namjeravao skloniti osobnom vozilu koje se približavalo većom brzinom a da nije uočio osobno vozilo sa svoje desne strane. Kasnije se približio vozilu ispred sebe pa se ponovo nije mogao skloniti jer ovaj do njega vozi istom brzinom. Problem je nastao prije jer nema što tražiti u lijevoj traci ako nema namjeru pretjecanja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.