Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neizdrživo!
Povratak na članak

Divljač ugiba pred najezdom komaraca, a Grad skuplja priloge

Na adrese Vukovaraca gradski oci poslat će tri uplatnice na iznos od 15 kuna, a riječ je dobrovoljnim prilozima građana u borbi protiv napasnika.

Komentari 7

FI
fiberglas
02:57 17.07.2010.

U dva mjeseca, koliko mi dosađuju, za preparate ( SVI KOJI POSTOJE NA POLICAMA) iskeširao sam oko 200 kuna. Da li je bilo pomoći? Komarci vode 10:0. Žena dva puta na hitnoj za nekakav anti-histaminik, klinci liče na likove iz Startreka a ja kao da sam se vratio upravo sa Rhonne 1916 , nakon švapskog friškog tretiranja najnovijim plikavcima. I sad se ovaj-ova smlata pita dal´ dati il´ ne 15 kuna.Idi prvo upiši večernju analfabeto, a onda sjedi u pola osam van i uživaj, smlato!

VL
M9
Miroslav 91
06:44 16.07.2010.

To je sasvim u redu i mislim da će svaki građanin rado platiti mjesečno 15 kuna da se riješimo tih napasnika od kojih se drugačije nemoguće braniti.Bravo gradonačelniće!!!!

VL
11
11111
15:45 16.07.2010.

;a što se moglo očekivati od Gradonačelnika Vukovarskog već da prosijeći jer taj nije sposoban ništa osim prosijačenja..........mislim da je to najveći prosijak ne u Vukovaru već i šire u europi, kikašova bi mu družina iz PROSIJAKA I SINOVI zavidjelaqjelaq po prosijačenju.. Mogla bi ja biti isto tako gradonačelnica dajte građani vi meni novec pa ću ja sa vašim novcima sređivati poslove i zato primati dobru plaću. GRADONAČELNIĆE ako nisi u stanju osigurati sredstva za tertiranje komaraca idi sa te pozicije ( najbanalniju stvar nisi u stanju riješiti )

VL
D6
duda_66
22:31 16.07.2010.

Rado ću dati novce za špricanje komaraca iz zraka,

VL
11
11111
14:11 17.07.2010.

a, zašto bi građani davali za špricanje komaraca ?????????? neka se narcosoid gradski Sabo odrekne putvabja ba kojima samp prosijaći . neka se odrekne vatrometa i dijela koncerata za ove ljetne mjesece gdje uvjek bude klaun na svim manifestqacijama ,a ,a Vukovaru i Vukovarciam ne treba cirkusanata ako gradonačelnik želi biti klaun neka ide u Cirkus raditi ...ovom gradu treba moralna osoba da vodi brigu .............a, ne lažov i prevarant kao što je Želko Sabo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
11
11111
14:14 17.07.2010.

a, zašto bi građani davali za špricanje komaraca ?????????? neka se narcosoid gradski Sabo odrekne putovanja na kojima samp prosijaći . neka se odrekne vatrometa i dijela koncerata za ove ljetne mjesece gdje uvjek bude klaun na svim manifestqacijama ,a ,a Vukovaru i Vukovarciam ne treba cirkusanata ako gradonačelnik želi biti klaun neka ide u Cirkus raditi ...ovom gradu treba moralna osoba da vodi brigu .............a, ne lažov i prevarant kao što je Želko Sabo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
DH
dalibor.hren
09:20 18.07.2010.

Pošaljimo komarce u Sabor, pa da vidimo otpornost stoke i divljači

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.