Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučaj na braču
Povratak na članak

Divjak: Zabrinuta sam zbog vršnjačkog nasilja u školama

Dodala je kako je njezino ministarstvo zatražilo očitovanje od škole kako bi dobilo punu informaciju, a spreman je i krizni tim za psihološko savjetovanje

Komentari 16

AA
AAAAAA
12:25 02.11.2018.

Divjak: Zabrinuta sam zbog vršnjačkog nasilja u školama ------------------------------------------------- Ja sam zabrinut zbog tvojeg nasilja nad zdravom pameti - nestani sotono!!! Nemaš izborni legitimitet - ti si sama po sebi nasilje! Mrš!

VL
Avatar duka4
duka4
15:27 02.11.2018.

Pa ucinite nesto. Udaljite nasilnike

VL
VI
vidum
13:58 02.11.2018.

Da ih učitelji izmlate šibom kao u moje vrijeme, ne bi im ovakve stvari padale na pamet.

VL
MI
misho32
13:16 02.11.2018.

to licemjerno , lažljivi i kvarno stvorenje je zabrinuto zbog nasilja i u vezi toga će angažirati i roditelje , a ne pada joj na pamet da roditelje angažira i u vezi reforme školstva koje nam se nameče protivno svimim znanstvenim i iskustvenim činjenica.

VL
GR
grebza
17:45 02.11.2018.

Koje li smo velike i beskorisne filozofije a nitko se nije sjetio najjednostavnije stvari - razgovarati sa roditeljima. Ozbiljno ih upozoriti i dati im do znanja da će djeca biti sancionirana ako se stvari ponove. Timovi, psholozi, televizija sve toto nema nikakvog efekta.

VL
VO
vorda400
12:54 02.11.2018.

Pa uvedite strože mjere za takve učenike neke škole odmah takve izbace

VL
AN
antonelić
16:14 02.11.2018.

zahvaljujući uvođenju kurikula , takvi ekscesi se više neće dešavati u školama ... sve to je zasluga pametnog razdjelnika koji je u pravom trenutku optirao za vlast ( i za lovu ) ... uskoro očekujemo još bolje rezultate u školstvu ... a očekujemo i prekretnicu u zdravstvu kod ministra kujunđića ... a tek novosti kod ministra krstičevića ( novi helikopteri i novi avioni ) i kod ministrice godzile žalac ( ubacila još par milijardi kunjara u slavoniju i otoke ) ... uglavnom nam teče med i mlijeko , preskočili smo honduras i venezuelu , ruandu i čad ... još da nam anemija poveća naknadu za boce na jednu kunu namah bismo krenuli u eru blagostanja ...

VL
MA
mare100
08:47 03.11.2018.

Ma zabrinuti ste vi znaš kako?Vršnjačko nasilje je malo složeniji pojam koji treba uključiti sve strane počev od djece ravnatelja profesora posebno roditelje kako bi se što bolje riješili problemi.Kad idete logikom moje dijete je savršeno drugi su krivi rezultataa nema.Ako idemo onom da problem postoji i treba ga riješiti ,a djecu malo dovesti u red,Odnosno suradnja svih roditelja rezultati se jako brzo vide,Samo problem je taj što niti jedan roditelj se ne želi ponizit i tražiti to rješenje svi s visoka nastupaju i glume mister savršene.Nitko u takvim situacijama ne priznaje ok negdje sam kao roditelj zakazao idem probati s drugim roditeljima sjesti pokušati pronaći rješenje na obostrano zadovoljstvo posebno na zadovoljstvo djece koja trebaju izgladiti netrepeljivost između sebe koju imaju.Često ta djeca uopće sami nznaju zašto se između sebe ne podnose i zbog čega dolazi do sukoba između njih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.