Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Štrajk u školama
Povratak na članak

Divjak: Dijalog nema alternative, situacija je neodrživa

"Bez obzira na sve drugo, moramo se izmaknuti iz procesa koji je sada zakočen i u prvi plan staviti učitelje, učenike i roditelje, koji ne mogu ovu situaciju iznositi na ovaj način"

Komentari 5

SA
Shariel Aron
13:42 24.10.2019.

Plenkoviću,tjeraj ovu divljakušu iz Vlade.Napravila je nered i sad se pravi pametna.HNS je ionako gotov.,Oni neće prijeći 2% na idućim izborima.

VL
TT
tTony
13:38 24.10.2019.

Drugarica nije svjesna da ovo sto radi nije snosljivo. Kako je moguce da ministar radi protu vlade , dali je moguce da svi skupa rade da sruse drzavu i to sve pod sloganom demokracija?

VL
IV
IvoDivo
14:38 24.10.2019.

Ovoj tuki treba dati nogom u guzicu. Jokić i ona su najviše štete napravili za obrazovanje naše djece, to su ostaci trulog komunizma.

VL
AF
afer
17:59 24.10.2019.

Ministrica u vladi na na crno radi za sindikate. Ćerce, kad dobiješ nogu ne će kruvon naranit sindikalisti, nisu nikog, svaka pijavica je za se.

VL
MA
malaliba
16:32 24.10.2019.

Mislim da su prevršili mjeru, dobili su povećanje, dobit će i koeficijent i što još hoće?! Smeta ih što je plaća podignuta svima, a ne samo njima?! Sada samo čekam da još zatraže da im se plato prekovremeni rad kada će morati raditi subotom da nadoknade gradivo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.