Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavljen direktor

Direktor građevinske tvrtke oštetio vjerovnike za četiri milijuna kuna

policija
Arhiva VL
16.02.2011.
u 10:14

U vrijeme blokade računa svoje tvrtke direktor je naručio građevinske radove od drugog poduzeća. Troškove od oko 150.000 kuna nije podmirio

ZADAR - Zadarska policija podnijela je kaznenu prijavu protiv 51-godišnjeg Zadranina, direktora jedne zadarske građevinske tvrtke, kojeg sumnjiči da je u vrijeme blokade računa svoje tvrtke naručio građevinske radove od drugog poduzeća, čije troškove vrijedne više od 150 tisuća kuna nije podmirio. Nije podmirio ni troškove prema odvjetničkom uredu od 13 tisuća kuna.

- Zadranina (51) se sumnjiči i da kao odgovorna osoba nije u zakonskom roku predložio pokretanje stečajnog postupka nad tvrtkom, pa je na taj način oštetio vjerovnike za oko 4 milijuna kuna - istakli su iz zadarske policije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije