Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREĆI DAN NEREDA
Povratak na članak

Vatra na ulicama Barcelone: Prosvjednici pale automobile, gađaju policiju...

“Nasilnici u Kataloniji priželjkuju da pretjerano reagiramo i pokrenemo spiralu nasilja. No nećemo podleći toj provokaciji”, kazao je španjolski premijer Pedro Sánchez objašnjavajući zašto neće posegnuti za izvanrednim mjerama.

Komentari 5

IV
ivanbalic
05:56 17.10.2019.

Kako to da su Katalonci nasilinici,a siptari su bili na Kosovu ugrozeni,kad su trazili drzavu.??????

VL
MX
Mister X
08:38 17.10.2019.

Vatra na ulicama Barcelone: Prosvjednici pale automobile, gađaju policiju..".Borba ta slobodu" se nastabvlja svakako bi trebala biti velika podrška Kataloncima . Znamo da je to bio slučaj kad se Kosovo borilo sa Amerikom i cijelim NATOM protiv Srbije - "zaza slobodu" gdje je sada ta ista pametna strana i ne podrži potlačenoga prebijanoga zatvaranoga naroda u vlastitom dijelu Europe ? željnoga slobode samostalnosti .... Znamo ako nismo budale i podmukli ljudi kako "cijeli slobodni svijet" ( to se misli uvijek Amerika + NATO ) podržavaju Bokade zračne luke nasilje -demonstracije borbe za slobodu i demokraciju Kineza u Hon Kongu.. Ovdje kako vidimo nešto se jako stidimo dvolično zna se mutavi bili ostali bez riječi svoga stava svi kao prava krava Isto kad je 5 godina rasturan osvajana bila Sirija normalnio- sada kad Turčin želi dio teritorija za Sirice-izbjeglice u Siriji umjesto poslanih Kurda i Islamista-terorista . Odjednom to nevalja za one-NATO koji su to "sredili uredili da usreće Putina i Assda" ..

VL
DU
Deleted user
06:22 17.10.2019.

Kako nema policijskog nasilja ???Gdje su sada organizacije za ljudska i ina prava da osude ovu prekomjernu upotrebu sile .... bit će da su svi zabrinuti oko stanja u Hong-Kongu pa ne stignu ahhhahhaaaa

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
23:13 16.10.2019.

katalonci će uspjeti jer su spremni na žrtvu za domovinu a to im već dugo nije španjolska...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.